perjantai 12. heinäkuuta 2024

Päivän leffa(t) + poster(it)

Illan ensimmäisenä leffana toimi Kevin Costnerin kolmetuntinen eeppinen lännenelokuva Horizon: An American Saga ja olihan se ihan Tanssii susien kanssa tason laadukas elokuva. Pientä nukahtelua välillä..., mutta se saattoi johtua LUXE-salin mukavista penkeistä. Pitkästä kestosta huolimatta leffa eteni viihdyttävään tahtiin. Kyllä tämä ⭐️⭐️⭐️⭐️ elokuva on ja ehdottomasti tervetullut kokoelmiin. 
Illan toisena leffana toimi tieteiskauhupätkän esiosa A Quiet Place: Day One joka upposi minuun pelkästään sen takia että siinä seikkailtiin Newyorkissa missä vielä viikko sitten astelin itse. Vieläkin aivan friikki olo että siitä on niin vähän aikaa. Mutta oli leffa muutenkin ihan viihdyttävä ja kyllä varmasti tulee löytymään myös kokoelmista. Annan tällekin sen tasan ⭐️⭐️⭐️⭐️.

Extra juoma(t)

Illan ensimmäisen leffan aikana otin leffajuomiksi perinteisen Bon Aqua sitruunanmakuisen kivennäisveden ja poikkeuksellisesti tollasen Smurffit limpparin.

Päivän jälkiruoka

Taco Bell ateriaan kuului jälkiruoka mikä oli kaksi tollasta Churroa suklaakastikkeen kanssa. 

Päivän juoma

Tupla-ateriaan kuului tietty myös kaksi juomaa jää otinpa sitten pitkästä aikaa Arnold Schwarzenegger juoman eli sekaisin normi Coca-Cola ja dietti Cola. Kaatokuvassa kaadan juomat omiin mukeihinsa.
Mutta hörppykuvassa otan hörpyn yhtä aikaa molemmista joten suussa niistä sekoittui se Arnold Schwarzenegger juoma. Loppuun ei voi muuta todeta kuin ~ ARNOLD FOREVER...!!!!1111

Päivän ruoka

Tuli käytyä Taco Bellissä syömässä missä otin tollasen meal for 2 annoksen. Nuo kaksi dippiä oli suklaadippejä jälkiruokaa varten..., mutta dippailin myös noita suolasia tacodipsejä siihen ja toimi sekin ihan hyvin.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Elämäni ensimmäinen päivä

Tämän jätän väliin..., mutta säästän silti siltä  -"ei kiitos" -labelilta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

The Bikeriders 

Kyllä tämäkin ihan kiinnostavalta vaikuttaa ja taaskin sen nähdyn trailerin perusteella. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Fly me to the Moon

Kyllähän tämäkin hitusen kiinnostaa nähdä ainakin päätähtien puolesta. Ja kyllä tämä trailerinkin perusteella näytti ihan hyvältä.


Perjantain ensi-illat, Nro 1

Twisters

Tähän valmistauduinkin jo eilen katsomalla sen '96 elokuvan tuoreeseen muistiin. Ehkä voisi jo huomenna yrittää mennä katsomaan tätä. 
 

7.8. perjantain ensi-illat, Nro 2

Kinds of kindness 

Tämän kävinkin jo katsomassa ja blogannut siitä päivän leffa + poster blogauksessa joten ei kait sitten tässä tartte sen enempää puhua leffasta.
 

5.7. perjantain ensi-illat, Nro 1

A Quiet Place: Day One

Tätäkin olisi tarkoitus mennä katsomaan tänään joten tästäkin sitten lisää illempana. Tästäkin syystä päätin blogata nämä tänään enkä ajastetusti oikeille päivilleen kun olisi ollut hieman outoa kirjoittaa jälkikäteen jo matkalta palattua että -"matkan jälkeen olisi tarkoitus mennä katsomaan tätä".
 

VÄLIVIIVA

Erotetaan nämä eri viikkojen ensi-illat tämmösellä väliviiva blogauksella. Saadaan hyödynnettyä tätäkin klassista MatoApina blogausta.

28.6. perjantain ensi-illat, Nro 3

Anselm

Läntätään tälle suoraan vaan se -"ei kiitos" -leima niin päästään etiä päin esittelyissä.
 

28.6. perjantain ensi-illat, Nro 2

Horizon: An American Saga

Tätä olisikin tarkoitus mennä katsomaan tänään joten tästä sitten vielä lisää illemmalla. 
 

28 6. perjantain ensi-illat, Nro 1

Itse ilkimys 4

Tämä kyllä kiinnostaa nähdä ja tästä onkin ollut parin kaverin kanssa puhetta että mentäisiin katsomaan tätä. Elleivät sitten ole jo itse kerinneet käydä matkani aikana katsomassa. Mutta voin tämän yksinkin mennä.
 

2. edellisen viikon perjantain ensi-illat + tämän päiväiset

Nyt en blogaa takautuvasti kahden edellisen viikon ensi-iltoja oikeille päivilleen vaan blogaan ne tänään seuraavanlaisesti.

  • 28.6. perjantain ensi-illat, Nro 1
  • 28.6. perjantain ensi-illat, Nro 2
  • 28.6. perjantain ensi-illat, Nro 3
Sitten viimeviikon ensi-illat. 
  • 5.7. perjantain ensi-illat, Nro 1
  • 5.7. perjantain ensi-illat, Nro 2
Tänään näkyisi olevan ensi-illoissa peräti kolme kiinnostavaa leffaa joista yksi erityiskiinnostava. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 
  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Päivän png-kuva

Siinä vielä edellisessä blogauksessa hyödyntämäni  varjo Washington Monument png-kuva.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Alla👇 linkki.

Happy Birthday Topher Grace and Michelle Rodriguez