keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Päivän "iltapala" jälkiruoka

Siinä se lepää, varsin herQ! :-) :P

Päivän leffa

Pistänpä ensikatseluun eilen Filmihullusta löytämäni toimintapätkän - Freelance. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän "iltapala" jälkiruoka

Pääsinpä heti hyödyntämään sitä ostamaani astiaa: -laitoin siihen nimittäin ne tänään ostamaani Suffeli Salty Snacksit. Melkein olisi mahtunut kaksi pussia. 

Päivän makee kuva

Siellä kiireellisemmän menoni toimipisteellä tekee leffalöytöjen lisäksi myös muita hyviä löytöjä kuten viimeksi tein sen 3L:n pullolöydön. Nyt puolestaan löytyi aivan täydellinen astia mihin tehdä vaikka dippisekoituksen.

Viikonlopun ruoka ostosten esittely

Ostinpa viikonlopulle valmiiksi ruokatarvikkeet. Paitsi tuon Fazer Suffeli Salty Snacksin syön kyllä tänään. Muut hankinnat säästän sit viikonlopulle ja ne ovat seuraavat tuotteet: -Valio keittiön smetana - Pirkka esikaulittu ja laskostettu voitaikina - Pirkka kananmunia - Koskenlaskija Chipotle -ja Pirkka grillaa porsaan sisäfilee. Juomaksi lähti tuo Schweppes pullo. Hyvät setit luvassa.

Päivän "ruokatauko" jälkiruoka

Jälkiruoaksi otin tollasen Mousseleivos cookies & creamin.
Siinä vielä itse leivos lautasella tarjottuna valmiina syötäväksi. Ja olihan sekin varsin hyvänmakuinen. 

Päivän "ruokatauko" juoma

Ruokajuomaksi otin ihan Cappuccinon tälläkertaa. Kun yleensä on tullut otettua niitä vielä erikoisempia juomia.

Päivän "ruokatauko" ruoka

Kävin kiireellisemmän menoni ruokatauolla syömässä REDIn Espresso Housessa missä otin tollasen Patonki pepperoni & mozzarellan.
Siinä vielä itse patonki lautasella tarjottuna valmiina syötäväksi. Oli varsin hyvänmakuinen. 

Päivän ruoka (+kaatokuva)

Siinä se lepää...
...yksin!
=(

Mut oli tosiaan herQ! :-) :P Ja "kaatokuvaa" pitkästä aikaa (ainakin minulta). Jäi myös huomiseksi, tai iltapalaksi - kaikkea kun en jaksanut...

Ruoka ostost... ostoksen esittely

Nyt olin vähän
Laiskalla
päällä
=/

En edes jaksanut "lisuketta" tehdä :-( Ensi kerralla pitää khyllä "vähintään" spaghetti tehdä, jos ei riisiä jaksa (niin odottaa, sen valmistus kun kestää hitusen enemmän..)! Oli tämän syöminen khyllä vähän "kuivaa", mutta... No khyllä se kerran pari vuodessa näin "yksin(kin)" menee, mutta... No ens kerralla khyllä se lisuke, ellen pidä jotain puolen vuoden taukoa...

"Kippis"

Pisti vaan silmään, "tuttu lause" :-)

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors