perjantai 6. syyskuuta 2024

Päivän makee kuva + taidekuva

Kampin Narinkkatotilla tuli vastaan tollanen rakennuksen seinään kiinnitetty uusi taideteos ja siitä saatiinkin päivän taidekuva label. Päivän makee kuva label koska onhan se aika näyttävän näköinen. Aina uusia veistoksia kelpaa ihailla.

Päivän leffa + poster

Nyt on sitten nähty Tim Burtonin Beetlejuice Beetlejuice elokuva ja melkein voisi jopa sanoa että oli parempi kuin ykkönen. Michael Keaton eläytyi rooliinsa kuin 80-luvulla ikään ja kaksi muutakin alkuperäistä tähteä Winona Ryder ja Katherine O'Hara olivat myös hyvässä vedossa. Kaikenkaikkiaan elokuvassa oli samaa tuntua mitä ensimmäisessä elokuvassa minkä takia tämä onkin hurjan hyvä. Nyt kyllä rysäytän täydet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ja en malta odottaa että pääsen hakemaan tämän kokoelmiin jotta voin sitten katsoa nämä mainiot elokuvat putkeen. Sanoinko -"parempi kuin ykkönen" -korjaan 100% ykkösen veroinen. Kyllä molemmat leffat ovat 10/10 Tim Burton laatua.

Päivän "ruokatauko" juoma

Siinä -Kippis! -kuva sen ostamani Kanes juoman kanssa.
Ja tottakai sitten vielä se PAKOllinen hörppykuva.

Päivän "ruokatauko" ruoka

Kiireellisemmän menon ruokatauolla kävin hakemassa safkat REDIn S-Marketista. Otin Siipiyhtiön tiskiltä kunnon satsin eri mausteisia wingssejä. Pari dippiäkin lähti: -Blue cheese dippi ja Chipotledippi. Tuon Taloussokerin ostin taukopaikalle koska olin käyttänyt loppuun edelliset. Ruokajuomaksi lähti tuo Kanes juoma mistä sitten lisää vielä päivän juoma blogauksessa. 

Päivän juoma(t) -& kaato-kuva

Innostuin sitten ottamaan
Kaato-kuvan.
Nälissäni en
"jaksanut" ottaa...

"Kippis" jäi myös ottamatta =/ itQ :'( joopS :P Ehheheeeh :-dd No se on(kin) enemmän Hulksterin 'spezialiteetti', kuten "hörppykuva". Otan mä(kin) välillä, mutta harvemmin...

Päivän "PP" ruoka

Siinä se seisoo...
Nyt on vähän 'tyhjää'
:-xx
Much better!

Oli khyllä maukas pizza, TOD..!! =) Juomat vaan ei olleet niin hyviä, kiitos kun ne oli "sokerittomia" =/ Miksi sitten join ne? No yllätys yllätys, ne oli menossa vanhaksi :-| Khyllähän ne nyt uppos, mutta mielummin sokerin kera - TOD.

"Ruuan odottaminen..."

Tässä sitä odotellaan...
Vielä(kin) odotellaan,
Kellon kera!
Ei, että oisin
'tuskissani' katsellut
sitä...

Mutta, sinne toiseen ryhmään taas otin "kello-kuvan". On se vaan hiAno, vieläkin! Toivottavasti olen koko elämäni ajan tämän kanssa, kellon kanssa siis. :S@int: En kai huomenna ole jäämässä bussin alle(?)! Ei toi nyt vuosia kestä. :-( Tai vuosia varmaan, mutta vuosi-kymmeniä tuskin. Voihan sitä/tota tietenkin huoltaa. Noh, se siitä. Niin kellosta, siitä puhuin (jos oli epäselvää...)! ;-dd :P

Perjantain ensi-illat, Nro 3

The Girl with the Needle

Tämä ei nyt kamalasti houkuttele..., mutta säästetään silti siltä -"ei kiitos" -labelilta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Beetlejuice Beetlejuice 

Ja tässähän se kiinnostava elokuva onkin. Tästä jopa eilen pikkasen vihjailin että tänään mahdollisesti myös menossa katsomaan tätä. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Mielensäpahoittajan rakkaustarina

No ei ainakaan TOD ole tämä se viikon ainut kiinnostava ensi-iltaleffa. Jyrkkä -"ei kiitos" -tälle.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan vain yksi kiinnostava leffa ensi-illoissa. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors