Aloitettiin pizzan teko esipaistamalla täytteeksi tuleva pekoni.
Oli napattava erillinen kuva pannulla tirisevistä pekoneista.
Viime kerralla tehtiin omatekoinen pizzataikina - nyt sitten hyödynnettiin kaupan Pizza Kit pohjia.Viime kerralla unohtui tehdä reikiä alempaan pohjaan niin nyt sitten tökittiin niitä oikein asenteella.
Ylemmässä kuvssa ei näkynyt haarukkaa joten tässä vielä kuva missä pidän haarukkaa tökkimisasennossa.
Sitten levitettiin juustot ekan pohjan päälle.
Toinen pohja päälle ja sitten vain levittämään tomaattipyreetä seuraavaksi.
Ja siinä tomaattipyree levitettynä koko pohjan leveydeltä.
Välissä pilkoin sen herkkusienen suikaleiksi.
Ja siinä herkkusieni ja pepperoni-salami levitettynä.
Paistetun pekonin otin paljain käsin suoraan pannusta. No joo - ne oli jo jäähtynyt.
Sitten vielä juustoraasteet pintaan ja...
...-siinä valmiina menemään uuniin. Hyvältähän se näyttää jo nyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti