keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

New York, day 1 makee(t) kuva(t)

Tämä oli sitten nyt itselleni kolmas kerta kun tuli käytyä Newyorkin American Museum of Natural Historyssa. Siinä tuttu Tyrannosaurus Rexin luuranko.
Ja olihan sitä poseerattava sen edessä kuten taisin tehdä myös 2008 reissulla.
Uutena siellä oli tollanen elefanttinäyttely missä oli mm. tollanen täysikokoinen elefantti jonka kylkeen heijastui digitaalinen kuva sen sisältä.
Takaisin dinosaurusten pariin. Tuli otettua enemmänkin kuvia -myös sieltä elefantti osastolta..., mutta valitsin tähän vain ne makeimmat kuvat. Kuten tämän hienon taulukon. 
Ja toinen kokonainen Tyrannosaurus Rexin luuranko.
Siinä vielä jonkun Tyrannosaurus sukuisen Dinosauruksen kallo. Ei kuitenkaan itse T-Rexin koska noin pieni. Olisi pitänyt ottaa tarkempi kuva tuosta alla pilkottavasta kyltistä.
Mutta etiä päin. Siinä toinen kallo ja tämä taitaa olla itse T-Rex. 
Sitten siirrytäänkin jo pois dino-osastolta vaikka siinä periaatteessa onkin dinosaurus - se vaan nyt tunnetaan nykyisin lintuna. Hieno täytetty valkopäämerikotka. Ja sen vieressä täytetty lokki.
Tämäkin on tuttu vuoden 2008 reissulta. Nyt en viitsinyt poseerata sen edessä matkien sen ilmettä kun tuli kuitenkin liikuttua porukoiden kanssa joiden huumorintaju on hieman eri kuin minulla.
Sitten ollaankin jo poissa Ameriikan eläinmuseosta ja jollain metroasemalla missä oli tollanen hieno valkopäämerikotka teos seinällä.
Ja sitten päästäänkin matkan ensimmäiseen Ghostbusters nähtävyyteen nimittäin Public Libraryyn ja sen edessä koreileviin leijonapatsaisiin.
On ne vaan nättejä. Toisen näistä kuvista laitoin Facebook taustakuvaksi. 
Viimeinen valitsemani makee kuva näihin New York, day 1 blogauksiin on tämä Grand Central Stationin upea kotkaveistos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti