lauantai 19. lokakuuta 2024

Päivän ruoka ja sen tekovaiheet

Ruoanlaitto alkaa pekonien paistamisesta. Siinä juuri kaatamassa viimeistä pakettia pannuun.
Hyvältä näyttää. Voi aloitella sitten seuraavaa vaihetta.
Korjaan: -ruoanlaitto oli alkanut pastojen laittamisesta kiehumaan. Siinä juuri sekoittelen pastoja etteivät pala kiinni pohjaan.
Takas pekonien pariin ettei nekään kärtsää pannulla.
Sitten on aika sekoittaa carbonara kastikkeen kermainen osuus. Kulhoon olen jo valmiiksi rikkonut 4 kananmunaa ja siinä kaatuu seuraavaksi sekaan ne kaksi Castelli Parmigiano Reggiano pussia.
Sitten sekaan menee se ruokakerma.
Seuraavaksi menee paistetut pekonilastut pastan sekaan.
Ja lopuksi vielä se kananmuna-parmesaani-kerma kastike...
...-ja siinä se lepää - valmis ruoka. Kylläpä näyttää herkullista 😋.
Siinä vielä lautasella tarjottuna valmiina syötäväksi. Jaksoin melkein kaksi lautasellista. Toisen lautasellisen kohdalla tuli vaan sitten raja vastaan. Pakkasin jämät mukaan..., mutta onnistuin sitten jättämään rasian sinne Tontsan kämpille.

1 kommentti: