keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Thank God for the TV and Internet

Luojalle kiitos -meillä on täällä mökillä TV -ja toimiva Internet yhteys --eipä ainakaan tule olo tylsäksi. -Saati sitten koti-ikävää kerran täälläkin mahdollisuus päästä nettiin ja tuijottaa telkkaria. -Vielä kun olis tuonut DVD soittimen niin jo olis asiat hyvin. -Mutta enköhän pärjää muutamaa päivää ilman leffojen katselua...? -Mutta ainakin illan CSI Nycin voisi tänään katsoa.

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä tänään olisi luvassa...?
...
Kadonnut ruumis. Mediamoguli Robert Dunbrookin toimiston ikkunan läpi putoaa mies, joka kuolee heti iskeydyttyään katukivetykseen. Dunbrook soittaa välittömästi pojalleen, jotta tämä järjestäisi paikalle asianajajan. Puhelun aikana ruumis katutasolta häviää. Rikostutkijat saapuvat paikalle selvittämään kadonneen ruumiin tapausta ja sitä miksi tuntematon mies murtautui Dunbrookin toimistoon. Kuka on kuollut mies? Kuinka väärennetyt sormenjäljet liittyvät tapaukseen? Entä minne on joutunut poliisin todistusaineistosta kadonnut muistitikku?
...
Awesome -senhän voisi jopa tänään katsoa. -Mutta mitenkäs kun sitä ollaan mökillä...? Selvitetäänpäs se erillisessä blogauksessa.

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Mikkeli kutsuu

Jeps jeps. -Kuten tuli jo silloin ennen sinne juhannusmökille lähtöä mainittua eräässä blogauksessa -lähden tosiaan taas mökkeilemään ja palaan sitten vasta ensi viikolla taas kuvioihin. -Nyt sentään yksi plussa matkassa -nimittäin jos tulee ikävä kaupunkia -voi aina mennä pyörimään Mikkelin keskustaan joka on pienoisen kävelymatkan päästä mökistä. -Oheisessa kuvassa näkyy Mikkelin toriaukio missä on useasti tullut pyörittyä.

F.r.i.e.n.d.s. / The Simpsons

Ensimmäistä kertaa Frendeissä selostus mukana -eikä pelkkä jakson nimi -Telkku.comissa. -How amazing. -No mitäs sitten illan Frendeissä tänään olisi luvassa...?
...
Poikien puheet. Tapaamme jälleen kaivatut ystävämme. Chandler paistattelee Joeyn kauhuksi Janicensa ihanuudessa, kun taas Monica potee eroaan Richardista.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs siinä olisi tänään tarjolla...?
...
Sarjakuva-Homer. Amerikkalainen piirrossarja. Bart keksii isästään sarjakuvan, joka tulee huiman suosituksi netissä. Kun Homer näkee sen, seuraukset ovat odottamattomat. - Vierasääni: Stan Lee.
...
Hauska jakso luvassa. -Valitettavasti jää näkemättä sillä... -No -kaikkihan ovat siitä jo tietoisia..., mutta selvitetäänpä vielä toistamiseen --ja tietysti erillisessä blogauksessa.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 4. neljännesvälieräpäivä

Tänään pelataan kaksi viimeistä neljännesvälieräottelua:


POHJOIS-KOREA

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Vaikka Hollanti onkin oikeissa kisoissa yksi suosikeistani, taidan antaa ääneni Italialle ja Pohjois-Korealle :p! Aikaa on tämän kuun loppuun saakka.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Päivän kuva(t)

Iltiksen sivuilta löytyi tollanen hauska otsikko kuten ylimmässä kuvassa voikin nähdä. -Julkkikset Shrek-hahmoina! -Aika hauskan näköisiä oli -niin pitihän ne poimia tänne MatoApinaan päivän kuviksi.

Kuvassa 1. Shrek Brad Pitt

Kuvassa 2. Shrek Victoria Beckham

Kuvassa 3. Shrek Robert Pattison

Kuvassa 4. Shrek Kim Karbashian

Kuvassa 5. Shrek Britney Spears

The Simpsons

Mitäs illan Simpsoneissa tänään...?
...
Eräs elämäntarina. Amerikkalainen piirrossarja. Kun avaruusmuukalaiset pitävät Homeria koko ihmiskunnan edustajana, heidän mielestään ihmiskunta on elinkelvoton. Mutta sitten he tapaavat pikku Maggien. Vierasäänet: Ed Asner, Alec Baldwin, Kim Basinger, Stephen Hawking, Ron Howard, Elton John, Lucy Lawless, N'Sync, Elizabeth Taylor, U2, Bono, Adam Clayton, The Edge, Larry Mullen.
...
Ainakin riittää tuttuja nimiä vierailevissa. -Odotan innolla.

Tuleva projekti

Tulipa siirrettyä viimeksi kaikki ne Simpsons hahmot sieltä Tiltin blogista tänne bloggeriin -ja sama operaatio edessä South Parkin hahmojen kanssa. -Tiedä sitten milloin pääsen äheltämään projektin parissa. -Huomen... -eikun siis tänään (päivällä) on huono kun hieman muuta ohjelmaa -ja illempana sitten tuskin enää jaksaa. -Ylihuomenna taasen lähden taas reissuun kun lähden sinne toiselle mökille -mistä mainitsinkin joskus aikaisemmin. -Ja viivyn sitten loppu viikon sielä -eli varmaan sitten ensi viikon puolella SP hahmojen siirto.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 3. neljännesvälieräpäivä

Tänään pelataan seuraavat kaksi neljännesvälieräottelua:


ESPANJA

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Paraguay ja Brasilia saavat minun ääneni :p! Aikaa on tämän kuun loppuun saakka.

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Mitäs ensi-iltoja perjantaina ?

Mitäs ensi-iltoja tuli nyt menneenä perjantaina minun (Hulk) ollessa silloin poissa...?
...

The Crazies


Sarjalippujen puutteen takia jää nyt teattereista tämä -ehdottomasti sielä asti nähtävä kauhupätkä -näkemättä. -DVD:lle sitten -jos tulis vaikka boksissa vuonna 1973 ilmestyneen alkuperäisversion kanssa.

-Entäpä..., mikäs on toinen perjantainen ensi-ilta leffa...?
...

The Twilight Saga: Eclipse

-Jäänyt ykkös-ja kakkos leffat näkemättä teattereista -jääkööt tämäkin osa. Voisi koko saagan hankkia sitten yksitellen DVD:lle.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 2. neljännesvälieräpäivä

Tänään pelataan seuraavat kaksi neljännesvälieräottelua:


MEKSIKO

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Omat ääneni menevät Saksalle ja Meksikolle :p! Aikaa on tämän kuun loppuun saakka.

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 1. neljännesvälieräpäivä

Tänään pelataan kaksi neljännesvälieräottelua:


AUSTRALIA

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Itse äänestän Uruguayta ja Yhdysvaltoja :p! Aikaa on tämän kuun loppuun saakka.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: Alkulohkot pelattu, pudotuspelit alkavat

Noniin, alkulohkovaihe on pelattu ja typyjen välinen järjestys näkyy kuvassa:

Pisteitä irtosi oikeiden kisojen tavoin voitosta kolme, häviöstä nolla ja tasapelistä yksi. Tasapisteiden sattuessa sijoitus päätettiin myös oikeiden kisojen tavoin. F-lohko oli sen verran tasaväkinen, että kisa sekä ensimmäisestä sijasta, että kolmannesta sijasta jouduttiin ratkaisemaan arvalla. Jatkoon menijöihin tämä ei vaikuttanut vaan ainoastaan neljännesvälierien ottelupareihin. Kaksi jokaisen lohkon parasta siis jatkavat pudotuspeleihin, joissa edetään alla olevan kuvan mukaan:

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: Alkulohkoäänestykset päättymässä

Kuten otsikko kertoo, ovat jalkapallon MM 2010 typyäänestyskisojen alkulohkoäänestykset pian päättymässä. Jos ette ole vielä äänestäneet jokaisen alkulohkopäivän äänestyksessä, niin käykää ihmeessä hetimmiten vaikka alla olevia linkkejä käyttäen niin tekemässä, sillä aikaa on puoleen yöhön saakka eli vain 23 tuntia!
Oikeiden kisojen tavoin jatkoon pudotuspeleihin menevät jokaisen lohkon ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuvat maat. Tämän hetkiset jatkoon menijät on lueteltu alla (sinisellä oikeissa kisoissa jo jatkopaikan varmistaneet, punaisella tippuneet), mutta tilannehan voi vielä muuttua vaikka mihin suuntaan, sillä kaikki äänestykset ovat yhä avoimia tämän päivän ajan.
  • A-lohko: Uruguay ja Meksiko
  • B-lohko: Kreikka ja Argentiina
  • C-lohko: Yhdysvallat ja Slovenia
  • D-lohko: Australia ja Saksa
  • E-lohko: Hollanti ja Japani
  • F-lohko: Paraguay ja Italia
  • G-lohko: Brasilia ja Pohjois-Korea
  • H-lohko: Honduras ja Espanja

Tuossa yllä vielä kaikkien typyjen tämänhetkiset sijoitukset lohkoissa kuvan muodossa, ettei koko blogaus olisi pelkkää tekstiä :p.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 15. alkulohkopäivä

Tänään pelataan kaksi G-lohkon ottelua:


BRASILIA

Sekä kaksi H-lohkon ottelua:


HONDURAS

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Itse annan ääneni Pohjois-Korealle, Brasilialle, Espanjalle ja Hondurasille :p! Aikaa on 26. päivään saakka eli vain 24 tuntia!!!

torstai 24. kesäkuuta 2010

Blog Closed

Ja nyt ihan tosissaan -blog closed minun (Hulk) osaltani. -Vaikka lähtöön onkin vielä hyvin aikaa niin nyt anyways pitää keskittyä sitten sen tekoon. -Koneella vaan aika vierähtää nopeasti ja sitten onkin jo kiire. -Se on moro nyt.

Päivän "juhannus" typy

Juhannuksena sanalla -"kuuma" on taas monta merkitystä. -Kuuma -helteinen ilma, kuuma kokko, kuuma sauna -ja kuuma typy. -Vielä kerran kaikki: -HYVÄÄ JUHANNUSTA...!!!!!!111111

Päivän "juhannus" liikkuva kuva

Juhannus liikkuvaksi kuvaksi löytyi tollanen liekehtivä nuotio. -Ei muuta kuin vaahtokarkkia tikkuun ja paistamaan sitä notskissa.

Päivän "juhannus" kuva

Tollanen hauska juhannus aiheinen sarjakuva löytyi päivän kuvaksi. -Tarviikohan tähän muuta -annetaan kuvan hoitaa hauskuutus.

Päivän "juhannus" makee kuva

Makeeksi kuvaksi pistetään totta kai juhannuskokko. Ainahan isot liekit on makeita -Ja siinä vasta onkin komiat liekit -kuvan kokossa.

♪♫♫♪♪♪ HAUSKAA JUHANNUSTA ♪♫♫♪♪♪

Se siitä kioskin sulkemisesta. -Suljen tosin taas piakoin -avasin vain toivottaakseni: -HAUSKAA JUHANNUSTA...!!!!!!11111111111 -Tässähän kerkiää vielä blogaista seuraavat juhannus otsikotkin -taisin tosiaan sulkea kioskin liian aikasin.
...

  • Päivän "juhannus" makee kuva
  • Päivän "juhannus" kuva
  • Päivän "juhannus" liikkuva kuva
Vaikka nyt onkin nuo Matskun futaajatypyt niin PAkKOhan se on pistää myös juhannus typy.

Hulk is closin'

Hjoops. -Omalta osaltani suljen nyt siis kioskin ja palaan vasta sunnuntaina -ja maanantaina luultavasti lähden taas toiselle mökille ja viivyn sielä viikon verran. -Mutta kioski on nyt ainakin ensi sunnuntaihin asti kiinni -riippuu milloin kotiudun tältä ekalta mökiltä. -Jos sunnuntaina myöhään -niin sitten luultavasti kioski on vielä pitempää suljettunä ja palaan kuvioihin sitten vasta heinäkuun puolella. -Sehän on kesäkuun viimeistä viikkoa kun vietän tällä toisella mökillä. -Hjoops -että sellaista tärkeää tietoa.

Jussiksi mökille

Joo -huomenna -siis tänään päivemmällä ei kerkiä ajatella blogia ynnä muita sillä pitää vielä hoitaa viimeisimpiä pakkailuja mökkiä varten. -Lähden nimittäin huomenissa... (???) -siis illemmalla tänään -jussiksi mökille. -Ja se tarkoittaa sitä..., että --no..., eiköhän selvitetä sekin omassa blogauksessaan...?

F.r.i.e.n.d.s. / The Simpsons

Blogaan tänään TV-ohjelmat jo nyt koska aamulla sitten on muuta ajateltavaa kuin blogi..., mutta siitä sitten enemmän erillisessä blogauksessa. -Nyt siis TV-ohjelmiin -ja ekana olisi Frendit -mitäs niissä olisi tänään luvassa...?
...
Tuplakemut. Mitä tehdä, kun syntymäpäiväsankari-Rachelin avioeroon ajautuneet vanhemmat tulevat onnittelukäynnille, mutta eivät saa tavata toisiaan?
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä olisi tänään luvassa...?
...

Perhe Riossa. Amerikkalainen piirrossarja. Simpsonit lähtevät Rio de Janeiroon etsimään Lisan kummipoikaa, johon ei ole saatu yhteyttä. Vieras kaupunki on vaaroja tulvillaan!
...
Kuulostaapa hauskalta..., mutta jää nyt tältä illalta minun (Hulk) osalta katsomatta -kuten myös Frendit. -Mutta sille selvitys erillisessä blogauksessa.