maanantai 19. tammikuuta 2015

Parhaat ohjaajat

 Ensimmäinen paras ohjaaja ehdokas on mexicolaissyntyinen ohjaaja Alejandro González Iñárritu elokuvasta -Birdman. -Tämä on hänen viides ehdokkuutensa.
 Toinen paras ohjaaja ehdokas on ohjaaja Richard Linklater elokuvasta Boyhood. -Tämä on hänen viides ehdokkuutensa.
 Kolmas paras ohjaaja ehdokas on ohjaaja Morten Tyldym elokuvasta -The Imitation Game. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa.
 Neljäs paras ohjaaja ehdokas on ohjaaja Wes Anderson elokuvasta -The Grand Budapest Hotel. -Tämä on hänen kuudes ehdokkuutensa.
Viides ja viimeinen paras ohjaaja ehdokas on ohjaaja Bennett Miller elokuvasta -Foxcatcher. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa.

Tässä oli kaikki tärkeät Oscar-ehdokkaat. -Ja tässä oli samalla kaikki blogaukset tältä päivältä. -Ei kyllä jaksa omistaa koko päivää pelkälle blogailulle. -Huomenna sitten perjantaiset ensi-illat ja ylihuomenna oman Hulkin blogin rästiblogaukset.

Parhaat naissivuosat

 Eka naissivuosa ehdokas on näyttelijätär Keira Knightley elokuvasta -The Imitation Game. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa
 Toinen naissivuosa ehdokas on näyttelijätär Patricia Arquette elokuvasta -Boyhood. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa.
 Kolmas naissivuosa ehdokas on näyttelijätär Laura Dern elokuvasta -Wild - Villi vaellus. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa.
 Neljäs naissivuosa ehdokas on jo ties kuinka monetta kertaa ehdolla oleva -kolminkertainen Oscar-voittaja Meryl Streep elokuvasta -Into the Woods. -Häntä tuskin harmittaa jos pysti jää tänä vuonna saamatta. -Ensi vuonna uusi yritys. -Kuitenkin taas ehdolla jostain.
Viides ja viimeinen naissivuosa ehdokas on näyttelijätär Emma Stone elokuvasta -Birdman. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuus.

Tässä oli kaikki naissivuosat -ja sitten kohti viimeisiä ehdokkaita -eli parhaisiin ohjaajiin.

Parhaat naispääosat

 Eka paras naispääosa ehdokas on brittinäyttelijätär Felicity Jones elokuvasta -The Theory of Everything. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa.
 Toinen naispääosa ehdokas on näyttelijätär Julianne Moore elokuvasta -Still Alice. -Tämä on hänen viides ehdokkuutensa.
 Kolmas naispääosa ehdokas on kerran jo Oscarin voittanut näyttelijätär -Reese Withersoon elokuvasta -Wild - Villi vaellus. -Tämä on Reesen toinen ehdokkuus.
 Neljäs naispääosa ehdokas on näyttelijätär Rosamund Pike elokuvasta -Gone Girl. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa.
Viides ja viimeinen naispääosa ehdokas on ranskalaisnäyttelijätär Marion Cotillard elokuvasta -Kaksi päivää, yksi yö. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -joka voi tuoda hänelle toisen voittonsa.

Parhaat miessivuosat

 Eka paras miessivuosa ehdokas on näyttelijä Edward Norton elokuvasta -Birdman. -Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa.
 Toinen miessivuosa ehdokas on näyttelijä J.K. Simmons elokuvasta -Whiplash. -Tämä on miehen ensimmäinen ehdokkuus.
 Kolmas miessivuosa ehdokas on näyttelijä Mark Ruffalo elokuvasta -Foxcatcher. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa.
 Neljäs miessivuosa ehdokas on näyttelijä Ethan Hawke elokuvasta -Boyhood. -Tämä on hänen neljäs ehdokkuutensa.
 Viides ja viimeinen miessivuosa ehdokas on veteraaninäyttelijä Robert Duvall elokuvasta -The Judge. -Tämä on konkarin seitsemäs ehdokkuus josta voi lohjeta hänelle toinen voitto.

Siinä oli miessivuosat -sitten kohti naispääosia.

Parhaat miespääosat

 Ensimmäinen miespääosa ehdokas on nuori brittinäyttelijä Eddie Redmayne -joka on ehdolla elokuvasta -The Theory of Everything. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa.
 Toinen miespääosa ehdokas on koomikkona paremmin tunnettu Steve Carell elokuvasta -Foxcatcher. -Tämä on ensimmäinen ehdokkuus näyttelijälle.
 Kolmas miespääosa ehdokas on näyttelijä Bradley Cooper elokuvasta -American Sniper. -Tämä on jo miehen neljäs ehdokkuus.
 Neljäs miespääosa ehdokas on brittinäyttelijä Benedict Cumberbatch elokuvasta -The Imitation Game. -Tämä on miehen ensimmäinen ehdokkuus.
Viides ja viimeinen miespääosa ehdokas on näyttelijä Michael Keaton elokuvasta -Birdman. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa.

Siinä oli miespääosat -sitten kohti miessivuosia.

Oscar nominees 2015

Aloitetaan Oscar-ehdokkaiden esittelystä. -Ne tärkeimmät siis; -parhaat pääosa/-sivuosa mies/-naisnäyttelijät -ja parhaat ohjaajaehdokkaat. -Alla otsikot...
...
  • Parhaat miespääosat
  • Parhaat miessivuosat
  • Parhaat naispääosat
  • Parhaat naissivuosat
  • Parhaat ohjaajat

Juu, hieman rästiä, kiitos ylitöiden

Viime perjantaina jäi ensi-illat kokonaan blogaamatta -kiitos silloisen ylityöpäivän. -Enkä sitten saanut lauantaina -ja sunnuntainakaan aikaiseksi blogata niitä -joten blogaanpa ne sitten tänään. -Tänään riittää muutakin blogattavaa -nimittäin Oscar-ehdokkaat -jotka myöskin julkaistiin jo tuossa muutama päivä sitten..., mutta töiden takia en ole kerinnyt niitäkään blogata ajallaan. -Samoin riittää blogattavaa omassa Hulkin blogissani. -Taidan omistaakin tän päivän kokonaan blogailulle.