lauantai 14. maaliskuuta 2015

Eiliset ensi-illat Nro 6

Toiset tytöt

Toinen mille voin heittää sen kuulun -"ei kiitos"-fraasin. -No -siinähän se tulikin jo heitettyä joten -tässä olikin kaikki. -Hulk kiittää.

Eiliset ensi-illat Nro 5

Ouija

Tää tuli eilen Tontsan kaa käytyä kattomassa ja kyllähän se ihan jännä kauhupätkä oli. -Tervetullut siis kokoelmiini sitten DVD:nä.

Eiliset ensi-illat Nro 4

Miekkailija

Tää puolestaan ei kiinnosta juuri tippaakaan -joten pääsen käyttämään toista näissä ensi-ilta blogauksissa käytettyä fraasia -ja sehän on se -"ei kiitos". -Juu- ja tuossahan se tulikin jo sanottua -eli ei muuta kuin etiä päin esittelyissä.

Eiliset ensi-illat Nro 3

Focus

No kyllähän tämäkin kiinnostaisi nähdä ja ei ainoastaan hauskaksi todetun trailerin perusteella vaan myös päätähti Will Smithin takia tämä leffa kiinnostaa. -Aina Will Smith leffat houkuttelee teattereihin.

Eiliset ensi-illat Nro 2

Cinderella: Tuhkimon tarina

Kyllähän tätäkin voisi harkita. -Tarviiko edes sanoa minkä perusteella tämäkin leffa vaikuttaa kiinnostavalta. -Samaa fraasia on käytetty jo kuitenkin lähes jokaisessa vähänkin kiinnostavassa ensi-ilta esittely blogauksessa. -No -heitetään nyt sitten tähänkin. -Trailerin perusteellahan se. -Mutta kyllä tää traileria näkemättäkin olisi kiinnostanut.

Eiliset ensi-illat Nro 1

Big Eyes

Aina Tim Burtonin leffat kiinnostaa ja tämä vaikutti jopa trailerin perusteella ihan mielenkiintoiselta leffalta. -Harkintaan siis.