perjantai 4. tammikuuta 2008

Perjantain typy!

Mikäs toi oikein on jota typy noin himokkaana käsittelee :P? Zoomataanpa vähän kauemmas B).

No sehän on jättimäinen tanko - samalainen kuin housuissani tällä hetkellä B)... :D! Sen verran tukevaa tekoa näyttää olevan, että sitä vasten kelpaa hommat hoidella =). Sitten voikin siirtyä vaihtelun vuoksi tohon sohvalle B), sitten pikkupöydälle B), sitten toista tolppaa vasten B), sitten marmorilattialle B), sitten... EHEHEHEEE :D!

Perjantain ensi-illat Nro 3

Gone Baby Gone

Kappas, toinen Casey Affleck leffa tänään. -Eka edellämainittu Jesse James salamurhaleffa ja nyt tämä veli Ben Affleckin ohjaama -esikois sellainen -elokuva. -Kovat näyttelijät sivurooleissa, mm. Ed Harris, Morgan Freeman ja Beverly Hillsin kyttä leffoista tuttu John Ashton.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Onpa pitkä nimi elokuvalla. Kestoakin taisi elokuvalla olla yhtä paljon -2h 43min. -Joo-o. No ei ehkä ihan teattereihin asti, mutta DVD:lle länkkärikokoelmiin vois olla kyllä ihan hyvä leffa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

AVPR -Aliens vs Predator -Requiem

Tämä pitää kyllä mennä katsomaan. Vuonna 2003 ilmestyneen AVP-Alien vs Predator elokuvan entistä verisempi ja väkivaltaisempi jatko-osa. -Ikärajaksi on pistetty K-18 -olisi syytä, että mättö on myös sen arvoista. -Ehdottomasti menen kyllä katsomaan.