lauantai 29. kesäkuuta 2024

Washington DC, day 2 taidekuva(t)

Aivan hotellimme läheisessä oli alue missä olo esillä eri taiteilijoiden tekemiä näyttäviä muraaleja ja tässä on nyt ainakin yksi mikä tuli vastaan.
Tämän muraalin kuvasin puolestani keskustassa paikallisen leffateatterin seinällä. 

Washington DC, day 2 makee(t) kuva(t)

Tätä voisi sanoa jopa Washington DC käynnin kohokohdaksi: nähdä itse White House
Siinä vielä upea kuva Valkoisestatalosta läheltä. Ei ihan päästy sisälle opastetulle kierrokselle..., mutta tämä riitti mainiosti. Nyt on maailman kuuluisin talo nähty.

Washington DC, day 2 TV-sarja

Blogasin tästä myös Jurassic Mania blogissa että tuli päätettyä ilta katsomalla Jurassic World: Camp Cretaceous sarjan koko ensimmäinen kausi Netflixistä hotellin telkkarista. Oli kyllä mainio sarja..., mutta jätin muut kaudet katsomatta vaikka nekin olisi ollut sielä katsottavissa. Tämän on kyllä PAKkO ilmestyä myös DVD:nä tai Blu-Raynä ja kun ilmestyy niin ostan välittömästi.

Washington DC, day 2 jälkiruoka

Siellä Ted's Bulletin ravintolassa kun tarjoilija sai kuulla että olin 40v synttärireissullani niin hän päätti yllättää minut tollasella syntymäpäiväkakku Pop Tartsilla. Ihmettelinkin kun hän kysyi minkä makuisena haluan Pop Tartsini. Sain sitten kaksi: -valitsemani kanelinmakuisen kuvassa takana -ja tuon kynttilän kera olevan minkä makua en nyt muista. Paras yllätys ikinä.
Siellä Wok and Roll ravintolassa saatiin tollaset Fortune Cookiet. Omassani luki: -"A spontaneous adventure with a close friend will lead to excitement."..

Washington DC, day 2 ruoka

Kävimme uudestaan syömässä siellä Ted's Bulletin ravintolassa kerran se oli lähellä hotellia ja sieltä sai hyvät ruoat. Nyt otin tollasen maukkaan hampurilaisen. 
Tuli käytyä myös Washington DC:n Chinatownissa paikan ainoassa auki olevassa ravintolassa nimeltään Wok and Roll.
Otin siellä Peking Duck annoksen joka oli aivan taivaallisen hyvää. 
Ja tottakai annokseen kuului iso kulhollinen riisiä.
Ja ankaa sai dipata soujakastikkeeseen. Khylä kelpas. 

Washington DC, day 2 luontokuva(t)

Sain napattua suhtkoht tarkan kuvan tollasesta upeasta haikarasta yhdessä puistossa. 
Hieman tarkempi kuva sorsasta mitä kyllä näkee ihan Helsingissäkin Töölönlahdella. Mutta kerran käveli ihan vierestä niin olihan sitä napattava kuva.