perjantai 30. tammikuuta 2009

Päivän typy

Typy näyttää olevan jumissa, joten hän olisi helppo saalis, mutta eiköhän kiitokseksi päästä niihin hommiin joka tapauksessa kun ollaan saatu typy oikaistua ikävästä asennosta..?

Simpsoneissa tänään!

Taas Simpsonit-muistutus -kiitos oheisen kuvan. Mitäs illan Simpsoneissa tänään...?
...

Margen historian tunti. Kun Springfieldin kirjastosta alkavat kirjat loppua, Marge päättää järjestää eläviä kirjallisuustunteja. Niinpä Homerkin saa esittää Henrik VIII:ta ja Bart Mozartia.
...

Eipä oikein voi muuta todeta kuin että odotan innolla.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Valkyrie

Ja tämä on taas TOD nähtävä, eli tänään voisi tuota mennä katsomaan. Apple Movies sivuilla tuli katsottua leffan ekat kuusi minuuttia, mutta eipä siinä tapahtunut mitään, mitä trailerissa ei olis näytetty -joten eipä haittaa.

-Perjantain neljäs ensi-ilta leffa on kotimainen elokuva -Muukalainen, joka ei ansaitse omaa esittelyä kun ei edes julistetta löytynyt leffalle. Ja sille olisin sanonut "ei kiitos" muutenkin, enkä sit muuta.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Revolutionary Road

Titanic tähdet Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet nähdään nyt toistamiseen romanttisessa draamassa -nyt tosin leffa on -tai ainakin trailerin perusteella vaikutti siltä, että kyseessä on pelkkä höpinä draama jossa ei tapahdu yhtikäs mitään -toisin kuin Titanicissa laivan uppoaminen ja jännittävä selviytymisepisodi. -Eli "ei kiitos"-leffoihin tämäkin raina. Titanic-leffasta nähdään muuten kolmaskin tähti tässä rainassa, nimittäin Oscar-palkittu Kathy Bates. -Silti -"ei kiitos".

Perjantain ensi-illat Nro 1

Doubt

Kun katsoin trailerin ensikertaa oletin heti, että siinä on ainesta Oscar-ehdokkaaksi -kiitos näyttelijöiden Meryl Streep ja Philip Seymour Hoffman, ja yllätys yllätys -he ovatkin molemmat ehdolla. -Kuin on myös naissivuosan Amy Adams, mutta sitä en veikkaillut sillon traileria katsoessani.
-Oscar veikkailuista huolimatta pistän tämän leffan niihin "ei kiitos"-elokuviin. Paljoa kiinnosta joku leffa, joka käsittelee jotain epäilyksiä luostarissa.