torstai 11. heinäkuuta 2024

Päivän "bonus tornado" leffa

Kerran Twister tuli juuri katsottua niin pistetään seuraavaksi kehiin bonus tornadoleffa - Into the Storm. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Extra EXTRA juoma

Päätinpä nyt vielä korkata sen Jaloviina Colan kerran katson toisen leffankin tässä vielä. 
Siinä vielä hörppykuva olkaa hyvät. 

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Sen jättimäisen ruoka-ankoksen jälkeen mahtui kyllä vielä helposti se jälkiruoaksi ostamani Karl Fazer mansikka & vanilja suklaalevy. Taustalla se eilen ostamistani Frezza Mighty Minty juoma.
Ja olihan siitä tottakai sitten otettava se hörppykuva.

Päivän leffa + poster

Valmistaudun uuteen Twisters elokuvaan katsomalla uutuudet vuoden '96 Twister leffan.
Tässä vielä elokuvan juliste kun tuo tekstitysvalikko kuva on hitusen tylsähkö. Sainkin leffan juuri itse asiassa katsottua joten vielä pistäisin bonus tornadoleffaa kehiin. Selviää sitten omassa blogauksessaan. 

Päivän juoma(t)

Siinä on mukissa sitä Tonic/-Fun Light Ice Tea persikka sekoitusta ja vieressä Jack Daniel's Tennessee Whiskey Cola vielä avaamattomana.

Päivän ruoka

Siinä lepää koko setti yhdellä lautasella: -grillikylki - mustamakkara - perunamuusi - lihapullat -ja Coleslaw. Ja kaikki mahtui helposti. Khylä kelpas - khylä TOD kelpas.

R.I.P. Shelley Duvall (1949 ~ 2024)

Suru-uutisia elokuvamaailmasta: -elokuvista Hohto ja Popey tuttu Shelley Duvall on kuollut. Hän filmasi viimeiseksi jääneen elokuvansa The Forest Hills viime vuonna. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Shelley Duvall🌺.

Ruoka ostosten esittely

Tänään ajattelin herkutella hieman isommalla kaavalla. REDIn S-Marketista lähti mukaan seuraavat ruokatarvikkeet: -valmisruokatiskiltä lähti mukaan 1 kuuma mustamakkara - grillikylki myöskin 1 kpl -sitten samasaa pakkauksessa perunamuusi ja isot lihapullat kerm (kuten tarrassa lukee) -ja 2 kpl kaalikääryleitä. Siinä perunamuusi/-lihapullien -ja kaalikääryleiden välissä on Atria Coleslaw. Vaikka ruokajuomana toimii eilinen Tonic/-Fun Light Ice Tea persikka sekoitus niin ostinpa extra juomiksi nuo Jaloviina Cola ja Jack Daniel's Tennessee Whiskey Cola tölit. Ja jälkiruokana toimii tuo Karl Fazer mansikka & vanilja suklaalevy. Ihan kelpo herkut.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors 

Washington DC, day 1 blogaukset

Tänään menee blogaukseen Washington DC, day 1 blogaukset. Laitoin ton -"day 1" -otsikkoon koska se viittaa ekaan päivään Washingtonissa vaikka matkapäivänä pitäisi laittaa day 3. Mutta itse blogauksiin jotka ovat seuraavanlaiset.

Aikavyöhyke asiaa

Nyt meni minun USA:n matka blogailuni hieman haastavaksi kiitos aikavyöhykkeen. Nimittäin osa kuvista on sekaisin. Tänään on tarkoitus blogata Washington DC, day 1 blogaukset ja huomasin kuvia selatessa että reissullamme 28.6. osa silloin otetuista kuvista oli siirtynyt 29. päivälle koska Suomessa ehti vaihtua vuorokausi. No - blogaan tänään kuitenkin vain 28. päivä otettuja kuvia.