tiistai 12. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus :), extra sellainen :p... :D!


No eihän tommosta laiskottelua nyt hyväksytä ettei hyvänyön blogausta blogata kunnolla :|... :'(, joopS :p... :D! No joo :p, en khyllä itekkään nyt mikään Teräsmies ole :/... :'(... :x, no vanhaa kuvaa käytän :ashamed:... :'(, muutenhan olen 110% Teräsmies =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeee :D! No mutta (extra :p... :D) hyvänyön blogaus tämä siis on/on :saint:...

Joku ikivanha kuva jossa joku katti nukkuu :saint:... :p... :D -kuva!


...ei muuta kun nuQmaan =), in my/ur wildest dreams :|... :o, no päivähän lähti vasta käyntiin (ainakin mulla B)... :p... :D) *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!

Emä laiskuutta Osa2 -Hyvänyön blogaus: -Päivän extra kuva

Sama emälaiska meininki jatkuu hyvänyön blogauksessa, eli...
...

"Huomennahan vois koulussa tehdä noin -kun kuitenkin alkaa nukuttamaan tunneilla, kun on reaaliaineita |O. -Joops. Se siitä sitten. Ei muuta kuin nukkumaan vaan, niin huomenna ei sitten kans nukahdeta tolleen pöydän ääreen. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!"
...

Emä laiskuutta Osa 2 -Eilisen hyvänyön blogauksen päivän extra kuva blogaus -kuva

Emä laiskuutta Osa1 -Jälleen olis aika shut down da computer

Nyt laiskotuttaa keksiä uutta väliblogausta hyvänyön blogaukseen, joten siteeraan eilisen tähän, eli...
...

"Joo-o. Niin ne päivät vaan vierähtää -aika taas sulkea tietsikka ja painua untenmaille, jotta huomenna taas jaksaa. -Vaikka nyt blogaankin tietsikan sulkemisesta -se ei meinää, ettei hyvänyön blogausta tulisi vielä. Seuraavaksi siis vielä se hyvänyön blogaus ja sitten vasta kone shut down."
...

Emä laiskuutta Osa 1 -Eilinen tietsikan sulkemis -aiheinen blogaus -kuva

Mikäs Cartmania kiukuttaa?

No sitähän kiukuttaa se, että huoneen vaihdon takia myös South Park jäi nyt tältä päivältä katsomatta AllSP:stä. -Menee kyllä hitusen liian myöhäiseksi aloittaa nyt enää katsominen. -Valitan Cartman -elämä on.

Tiistain typy!


Jahas :p, mitäs se/toi typy oikein töllää :x... :p... :D, no ei muuta kun B)...


No sehän töllää oma peilikuvaansa eli toisinsanoen samaa mitä minäkin (ja varmaan moni muu :saint:... :p... :D) eli sen palleroita =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja ei sovi unohtaa sitäkään (:p... :D) mikä ei näy peilissä ;), jonka kautta vois hommat alottaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Assin (:p... :D) kimppuun siis ekana rynnätään =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!