perjantai 19. tammikuuta 2007

Eilistä South Park keskustelua :D!



Joo oli khyllä HEMMETIN hauska jakso :D, tai onhan niitä parempiakin ollut :/... :'(... :D, mutte kuitenkin... Cartman vaan esitti vammasta et pääsis voittaa vammaiskisat mutta vikaksi tuli, BUAHAH :D! Jimmyki vaan veti stereoidea ja tuli ihan hulluks :D, jota Jimmy yritti paljasta mutta siitä mitää tullut :D... Ja lopussa vaan Cartman "tein tämän tahalteen että blaa blaa blaa", EHEHEHEEEEeeeeeeeeeeeee :D!


Joo mutta ainoa että jakso oli jo nähty :x... :'(... :D, armeijassa jollain oli läppärillä toi kausi =)... :'(... :D, mutta onneks en ihan kaikkia jaksoja sentään nähnyt :), mutta aika monta khyllä :/... :'(... :D! No mutta tuleepa kohta se mainostamani h0movuori jakso <3... =)... :D, ihan v|tun LOiSTavan hyvä <3... =)... :D!

2 kommenttia:

Hulk kirjoitti...

Joops. Cartman oli hauska vammaisena :D. -Niin, ja Timmy oli hauska ku se oli sen Mr. Mackeyn vastaanotolla ja yritti kertoa Jimmyn touhuista :D.

matsku84 kirjoitti...

Jep jep :D! Eniten kyllä repesin ku Cartmanilta kysyttiin sen vammaa ja se sano "How the fuck should I know? I'm retarded!" ja kun se piestiin joka ikisessä lajissa :D!