tiistai 27. helmikuuta 2024

Päivän "musa-bingo voitto" (välipala)ruoka

Joku voitto.
Sentään!
:-|

Päivän kuva(t)

Tässäpä lepää...
Ihan.
Hupaisia!
:-P :-dd

Päivän jälkiruoka

Ostinpa Triplan Candy Townista tollasen Dracula Mega pussin.
Eipä nyt poikennut Turkinpippurista juuri ollenkaan..., mutta kerran sai tasan 1€ niin siihen hintaan kelpaakin tollanen ripoff.

Päivän "alkoholi" juoma

Siinä se seisoo...
:S@int:
Sitten oli jotku jämä ranskalaiset.
Muutaman maistoin.
Ihan hyviä!
:-)
Koskapa ei olisi(?)!
:-P

Päivän leffa

Tänään sitten vuorossa Lethal Weapon 2 elokuvaa. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän "sama setti ku eilen" ruoka

Tässä toinen erä niitä eilen ostettuja makkaroita ja loput punajuurisalaatit. Ja samat ketsuppi-sinappi-valkosipuli majoneesit USA🇺🇲 kertakäyttölautasella.

Vastaus on... -oikein

Ja siellä veikattiin aivan oikein: -Lethal Weapon kakkos-osahan se oli mitä haettiin. Nyt oli kyllä liian helppo.

Mikä leffa?

Nyt laitan ihan blogausten kertymisen vuoksi tämän mikä leffa? visailun vaikka varmaan muuten aika helppo. Vaikka valitsinkin aika satunnaisen naisen elokuvasta. 

Päivän makee kuva + extra (päivän) kuva

Facebookissa (missäs muuallakaan) törmäsin tollaseen ja olihan se sitten otettava talteen päivän makeeksi kuvaksi. Facebookissa kuvan kuvatekstinä oli kysymys -"mitä tekisit tässä tilanteessa?" -johon vastasin ite muokkaamalkani kuvalla...
...-"katsoisin sitä läppäristäni sängyssä". Tai siis vastasin englanniksi koska kysymyskin oli englanniksi -"watching it ftom laptop in bed".

Ja tästä kuvasta saatiinkin se extra (päivän) kuva.

Re: R.I.P. Jaakko Teppo + Kuin kaksi marjaa uusinta

Tässä se minun (Hulk) Jaakko Teppo kuin kaksi marjaa kuva vuodelta 2008. Vielä kerran - kepeät mullat ja lepää rauhassa Jaakko Teppo🌺.

Laitan labeleihin Kuin kaksi marjaa 2008 kerran kuva on siltä vuodelta. 

R.I.P. Jaakko Teppo (1953-2024)

Suru-uutisia kotimaasta: -kansantaiteilija Jaakko Teppo on kuollut. Pitääkin kaivaa esiin yksi -kuin kaksi marjaa -blogaus missä kopioin kuuluisan Jaakko Teppo ilmeen. Mutta kepeät mullat ja lepää rauhassa Jaakko Teppo🌺.

Päivän kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa ja pitää kyllä paikkansa - leppäkertut🐞 on harvoja hyönteisiä joiden laskeutumista iholle ihminen ei kammoksu.

Viime vuonna 27.2.

Viime vuonna tänä samana päivämääränä 27.2. saavutimme vasta 700 blogausta ja tänään olemme lähempänä 1000 blogausta. Saa nähdä saadaanko vielä tänään se 1000 blogausta täyteen kun mennään vasta 940 tämän blogauksen ollessa 941. blogaus. Mutta se on ainakin varma että vielä helmikuun aikana rysäytämme sen 1000 blogausta. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.