tiistai 14. helmikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Nyt on tosiaan kaikki Austin Powers leffat katsottu, ja...

Austin Powers in Goldmember (2002) [mun arvostelu]

No olihan tämä paras osa näistä 😊 Tiukka kisa oli ykkösen ja tän välillä, mutta khyllä tämä juuri ja juuri voitti 😇 Kakkonen on selvästi huonoin 😖😕😓 Tai ei nyt selvästi, ihan hupaisahan se on - mutta jos pitäisi valita, niin khyllä se ykkönen tai tämä olisi. Pisteiden mukaan tämä, niin ja arvostelun tekstien - sekä mitä tekstiä tähän laitoin 😊😋😃 Mutta eiköhän mennä itse traileriin...

Hupaisa leffa khyllä (kuten aikasemmat osat...), ehdottomasti suosittelen katsomaan jos näitä ei ole nähnyt. Jos on - mutta siitä on pitkä aika, niin uudestaan vaan pyörimään B) Itse en varmaan johonkin vuoteen pariin näitä katso, nyt ne on tuoreessa muistissa - ja arvostelutkin on tehty :) Erittäin hupaisia leffoja khyllä =) :P :D

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se (ylikallis shitti pizza 😁) on avattuna. Noh, ihan laadukkaan oloinen - ku tommonen lappukin on mukana 😊 Luonnonvarojen tuhlausta khyllä vähän, mutta... Joo! 😂

Kivat noi juustot ku ne on tollein 'ohuesti & paksusti' 😋 Khyllähän toi laadukkaalta vaikuttaa, mutta...

...onko se sitä (laadukasta)? No se selviää seuraavan kuvan jälkeen.

No eipä se khyllä kovin hyvää ollut, kuten jo aikasemmin totesin 😖😕😓😋😆 Eipä tosiaan ole lisättävää, khyllä ton nyt söi - mutta hintaansa nähden on aivan pielessä. Tolla hinnalla saa jo pizzeriasta pizzan, joka on paljon parempaa. Melkein jopa ne 'paremmat halvemmat' (n. 3-4 euroa) pizzat on tätä parempia, eli kunnon bizmo oli tämä! 😡😖😕😓😋😄😡

P.S. Taustalla pyörii päivän leffa, mutta siitä lisää omassa blogauksessa... Arvostelun voin khyllä jo linkittää tähän (no sen jo teinkin... 😀)!


Sanomattakain selvää, en tule tätä enään ikinä ostamaan... =/ Ellei nyt joku tosi hyvä tarjous ole, eikä muuta vaihtoehtoa oikein löydy (vaikka lakon takia hyvät pizzat on loppuneet, yms shittiä...)! Pari muutakin makua olisi ollut, mutta... Eipä ne kiinnosta tämän lässähdyksen jälkeen... Surkea suoritus siis, me don't like... :|

Ruoka ostosten esittely

Tästä pizzasta jo puhuin täällä (ja se löytyy toisesta blogistani), oliko se hintansa (7,95e) arvoinen? No ei ollut, mutta mennään siihen erikseen (vaikka lisättävää ei khyllä ole...)! Limu on jämä parin päivän takaiselta. Miksen juonut sitä aikaisemmin? Ei ollut eilen vai jano? No oli (jano), mutta unohdin sen... 😖😓😋😁 No mutta ihan hyvää se oli tänäänkin, vaikka parastahan se on juuri avattuna.


Mutta pizzaa - ylikallista sellaista - ja limua, mikäs siinä... :)

Päivän kolmas leffa

Pistetäänpä vielä yksi ystävänpäivä teemainen leffa kehiin. Nyt ei kuitenkaan kauhua vaan rikos jännäriä vuodelta 1967 - gangsterielokuva nimeltä The St. Valentine's Day Massacre

Päivän leffa(t)

Ystävänpäivän kunniaksi katson nämä kaksi laatu kauhuelokuvaa. Ekana pistän pyörimään elokuvan - Valentine ja sen jälkeen menee koneeseen elokuva My Bloody Valentine. Ei sitten muuta kuin ekaa leffaa kehiin.

Päivän ruoka

Siteeraan tähän mitä laitoin Facebookin ruokaryhmissä.

-"Mustaa makkaraa ja sekoitus possunlihaa ja vihanneksia jonka päälle rikoin pari kananmunaa. Lisäksi myös aprikoosi-chilihilloa ja viikuna-salmiakkihilloa"

Tälleen tälläkertaa. 

Jarla did it first

Sieltä se tuli - vaikka ei tosin ininä sellainen -vaan ihan asiallinen huomautus - tai ei edes huomautus vaan vihje - että kyseinen vitsi on jo keksitty. Sain kuitenkin tältä nimettömäksi jäävältä kommentoijalta papukaija (🦜) reaktion kuvaani - kiitos hänelle siitä🤗...😇...🙂... Mutta joo - totta kai itse Fingerporin Pertti Jarla oli oivaltanut tämän jo ajat sitten. Olen jopa tainnut nähdä tämän stripin oli vain päässyt unohtumaan. Mutta oli kuvani sentään kuitenkin saanut paljon tykkäyksiä (👍) joista suurin osa nauruemojireaktioita (😆) ja muutama sydän (❤️) ja ihastunut (🥰) <==(sydäntä halaava emoji) reaktio. Eli kiva kun säästyttiin vitsin kierrätys motkotulselta.
Tässä vielä se Fingerpori strippi. Olisi kyllä pitänyt arvata että Jarla did it first.

Päivän TV-tunnari + Music & Lyrics

Pitkästä aikaa päivän TV-tunnaria. Nyt saadaan kuulla Amerikkalaisen lastenohjelman Barney & Friends tunnusmusiikkia. Alla👇 kappaleen sanat. 
Barney Theme Song

Barney is a dinosaur from our imaginationAnd when he's tallHe's what we call a dinosaur sensationBarney's friends are big and smallThey come from lots of placesAfter school they meet to playAnd sing with happy facesBarney shows us lots of thingsLike how to play pretendABC's, and 123'sAnd how to be a friendBarney comes to play with usWhenever we may need himBarney can be your friend tooIf you just make-believe him!
...

Päivän KKSA-kuva

En tiedä onko tämä jo oivallettu..., mutta en jaksanut ottaa selvää kun itelleni tuli tämä mieleen. Mieluummin lähdin muokkaamaan kuvaa. Tulkoot sitten ininää että on jo keksitty. Mutta tollasen kuvan muokkasin ja annoin nimeksi -"Porilaisten marssi". Oikeesti jään odottamaan ensimmäistä -"vanha vitsi" -kommenttia.

Ystävänpäivä typy

Siinäpä on paljon palloja..., mutta katseet kyllä kohdistuu vain kahteen palleroon😁...😜... 

Ystävänpäivä (päivän) kuva(t)

Ystävänpäivä (päivän) kuvana - tai pikemminkin kuvina - toimii itse tekemäni ystävänpäivä toivotuskuva. Yllä👆 valmis muokattu kuva minkä julkaisin myös Instafacessa ja alla👇...
...-alkuperäinen muokkaamaton kuva. Se on itse asiassa hauskempi kuin tuo muokattu versio. Se menee melkein päivän taidekuvasta. Mutta olkoot nyt näin.

Ystävänpäivä makee kuva

Ystävänpäivä makeena kuvana toimii tollanen hieno kuva. Sitten vaan kohti seuraavaa blogausta. 

Ystävänpäivä liikkuva kuva

Ystävänpäivä liikkuvana kuvana toimii tollanen sykkivä sydän animaatio. Kohti seuraavaa blogausta. 

Happy Valentine's Day ~ Hyvää ystävänpäivää

Tänään on ystävänpäivä joten toivotan koko MatoApina tiimin puolesta hyvää ystävänpäivää ❤️ ja vielä uudestaan seuraavien blogausten muodossa.

...

  • Ystävänpäivä liikkuva kuva 
  • Ystävänpäivä makee kuva 
  • Ystävänpäivä (päivän) kuva(t)
  • Ystävänpäivä typy

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjasta The Walking Dead ja elokuvasta Black Panther tuttu Danai Gurira täyttää tänään 45-vuotta. Jali ja suklaatehdas ja Finding Neverland elokuvista tuttu Freddie Highmore täyttää tänään 31-vuotta. Sitten elokuvista Shaun of the Dead..., Hot Fuzz ja The World's End tuttu Simon Pegg täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista Jumanji: Welcome to the Jungle ja Annabelle Comes Home tuttu Madison Iseman täyttää tänään 26-vuotta. Ja sitten vielä Gremlins elokuvista tuttu Zach Galligan täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.