perjantai 7. marraskuuta 2014

Luokkajuhla

Luokkajuhla

Sama virsi tälle naapurimaan leffalle. -Eipä juuri kiinnosta tippaakaan. -Joten ei muuta kuin se -"ei kiitos"-vaan tällekin leffalle.

Ruotsalainen hetki

Ruotsalainen hetki

Tää puolestaan ei voisi kiinnostaa tippaakaan -vaikka onkin kuvattu Helsingissä -ja vaikka onkin rikoselokuva. -Mutta leffan traileri ei tehnyt vaikutusta -joten ei houkuttele -ei. -Eli ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle filmille.

Amazonia 3D

Amazonia 3D

Yksin en menisi kattomaan tätä -eikä varmaan MatoApina tiimiäkään pahemmin kiinnosta mikään luontofilmi -olettaisin ainakin näin..., mutta en kuitenkaan sano -"ei kiitos"-tälle filmille. -Voi olla että työn puolesta ehkä -mahdollisesti -en tiedä -saattaa tulla mahdollisuus mennä tota kattomaan. -Sitä ei koskaan tiedä.

Interstellar

Interstellar

No tässähän tämä onkin ekana esiteltävänä tämä leffa joka kiinnosti nähdä. -Ja tänään olisikin koko MatoApina tiimin voimin tarkoitus mennä katsomaan tätä. -Oliskohan se tarinan paikka...? -Eiköhän jotain kuvia illasta tule räpsittyä.

Perjantain ensi-illat

Mitäs kaikkea tänään on ensi-illassa...? -Ainakin yksi kiinnostava leffa näkyisi olevan. -Mikä -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Interstellar
  • Amazonia 3D
  • Ruotsalainen hetki
  • Luokkajuhla