perjantai 10. lokakuuta 2014

Tracks

Tracks

Nyt on jo se TOD kiinnostava jo esitelty -joten tästä ei tartte enää sanoa muuta kuin sen -"ei kiitos"-kun tää nyt ei todellakaan ole mikään TOD kiinnostava leffa.

Valekytät

Valekytät

Kyllä -tässä se on -leffa jonka TOD haluan nähdä. -Trailerin perusteella ainakin mielettömän hauskan oloinen elokuva. -Tähän voisi kyllä upottaa ekan Hullut Päivät sarjalipun. -Tänään on muuta menoa..., mutta huomennahan tätä voisi hyvinkin harkita.

Muumit Rivieralla

Muumit Rivieralla

No tää taasen ei kiinnosta juuri tippaakaan. -Ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle leffalle ja etiä päin esittelyissä. -Aistin että seuraava leffa on se TOD kiinnostava nähkääs.

Boyhood

Boyhood

Tää ei nyt pahemmin houkuttele vaikka siinä mielessä mielenkiintoinen -että leffa on filmattu 12. vuoden ajan samoilla näyttelijöillä ja etenkin leffan pääosa pojasta näkee ikääntymisen vaiheet. -Ei ole enää julisteen pikkupojan näköinen kaveri. -Mutta joka tapauksessa -tää ei ole se leffa mikä kiinnosti nähdä.

A Most Wanted Man

A Most Wanted Man

Tää kyllä kiinnostaa jonkin verran..., mutta tää ei ole se mikä kiinnosti TOD paljon. -Tän voisi jopa säästää DVD:lle trillerikokoelmaan.

Perjantain ensi-illat

Mitäs kaikkea tänään on ensi-illassa...? -Ainakin yksi mikä TOD kiinnostaa nähdä. -Mikä -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • A Most Wanted Man
  • Boyhood
  • Muumit rivieralla
  • Valekytät
  • Tracks

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Uusimmassa South Park jaksossa Cartman tuntee itsensä tytöksi ja alkaa käydä koulun tyttöjen vessassa kunnes rehtorin päätöksestä saa oman erikois vessansa. -Hauskinpia jaksoja tähän asti.