lauantai 4. elokuuta 2007

Terkkuja illanistujaisista


Jee jee. Täällä sitä ollaan kaverin illanistujaisissa. Kohta ollaan sit lähdössä kaupunkiin päin. Tässä tais nyt sitten olla meitsin viimeinen blogaus tältä päivältä. Toivottelen siis jo nyt hyvät yöt. Eli hyvää yötä ja MO!

U got Sports "mail" Beetle <3... B)... :p... :D!


Joo postia/vastaus tuli takas :), VIHDOIN ja VIIMEIN :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo eipä kai sitten muuta...


Sports "u got mail" Beetle -kuva!


...paitsi voisihan tosta Sports Beetlestä jolla me torstaina huristeltiin jotain mainita =)... B)... :p... :D! Joo hiAnohan se oli/on =), mitä muuta sanomaan :), ainakaan nyt :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Jaws 4 piti katsoa, mutta kerkeeköhän...

Meitsinhän piti tänään katsoa tuo viimeinen Jaws leffa, mutta enää tuskin kerkiää. Meinaan, sain kutsun taas yksiin illanistujaisiin ja nähtäis klo 19:30 Kampissa ennen sinne menoa. Eli taisi nyt Jaws siirtyä huomiseksi. Leffan tähti Michael Caine on ihan kärttynä ajatuksesta, että ei tänään katota. Mumisee vihaisena: -"Bloody hell, you watch this film!!". No nyt ei kyllä valitettavasti kerkee. Sori nyt vaan.

Ääh. -Ei sittenkään jaksa leffoja |O


Tein kuten olin sanonut, että katsoin Power Rangersia Troniin asti, mutta kun vaihdoin nelokille (:D) kanavan se vaan värisi ja rätisi eikä sellasta jaksanut katsoa. Mutta pätkät mitä katoin näytti khyl ihan hienoilta. Vois harkita ehkä DVD:lle, jos löytyy. -Ja taitaa muuten löytyäkin Tron DVD. -Power Rangersia en kyllä enää jaksa myöskään katsoa. Alkoi melkein nolostuttamaan sen surkeus. Kelasin katsoessani leffaa, että minkäköhänlainen se olis, jos se olis 2000-luvun filmatisointi. No ainakin varmaan paremmat tehosteet ja ei mitään pelleilyä kuten siinä leffassa, vaan kunnon Spider-Man tyylistä jännittävää, mutta myös humoristista meininkiä. Toihan on ihan kieli poskella tehty, vuoden -95 Power Rangers. Olis nyt tehny siitä kunnon actionseikkailun eikä mitään TV-elokuva tyylistä halpispa5kaa.

Matskulle meni viesti perille, mutta Tontsa...


Tontsa ei ole vielä vastannut yksäriini. Matskulta sain jo vastauksen, mutta hoidan asian vasta kun Tontsaltakin on saatu vastaus. Hurry up nyt vaan, niin saadaan homma hoidetuks, mistä en tässä blogissa viitti liiemmin puhua. Ei kuulu muille. -Joop, mutta check your mail, Dude.

Selitys edelliselle


Niin. Eli mikäs tämä PR/Tron kuvaan liitetty söherrys on. No sen huomaa tosin kun isontaa kuvan klikkaamalla. Mutta selitetäänpä kuitenkin. Niin, no olis pitänyt alunperin kirjoittaa Wordillä toi teksti muutenkin. Eli toi tekstinivaska tossa paperilla on edellisen blogauksen teksti, jonka jouduin kirjoittamaan paperille koneen TILTattua kesken kirjoituksen. Kirjoitin nimittäin suoraan blogiin tuota ekalla kerralla, mutta juuri kun olin saanut tekstiä päätökseen kone tosiaan simahti, että hiiren nuoli jäi vain paikoilleen eikä sitä pystynyt liikuttamaan mihinkään suuntään. -Jotta en koko tekstiä sit uudelleen joutuisi miettimään, kirjoitinpa sitten sen tosiaan paperille, jonka jälkeen skannasin sen eka siskon koneella ja sitten kirjoitin sen Wordissä uusiks, mistä sitten kopioin sen tänne blogiin. Saattana ku vihaan tota tietsikan kaatuilua. No jatkossa sit vaan Wordillä isot tekstit.

15:30 (Power Rangers: The Movie) ja 16:35 (Tron)


Jeps. Ne tulis telkkarista tänään. Aikaisemmin alkava, eli Power Rangers leffa tulis kolmoselta, ja neloselta tulis sit toinen -Tron. Molemmat silleen kyllä kiinnostais katsoa -Power Rangers uudestaan ja Tron ekaa kertaa. PR leffan olen nähnyt kerran -taidettiin kaverin kanssa vuokrata se VHS leffana. Sillon ei ollu DVD:tä edes keksitty vielä. -Ja entäs Tron. No se vaikuttaa kiinnostavalta. Meinaan, leffa on vuodelta -82 ja se on osin tietokoneella animoitu. Näyttelijät, mm. Jeff Bridges -riehuvat jossain tietokonemaailmassa. Jännä kattoo, miten sillon on osattu. Mutta päällekkäin hieman kyllä menee. Tiedä sitten kumman katsois silleen kokonaan. Vai PR leffaa siihen asti ku Tron alkaa ja Tron sit ihan loppuun asti, sitä ku en ole nähnyt. -So it shall be. PR Troniin asti, ja Tron sit ihan loppuun asti.

Lauantain typy!


Joo siinäpä on meidän koulubussi kuljettava =), FUCK YEAH B)! Tai siis oli :'(, mustalle listalle kun jouduin ku tuijotin ja hiplasin tota koko matkan ajan aina =)... B)... :'(... :p... :D! Eli ei ihmekkään kun MatoApinat käyvät vielä koulua ja haluavat kuumeisesti sinne takas B)...


...oisimpas vielä koululainen =)... :'(... :p... :D, kaippa pitää sitten hakemus lähettää sitten B)--->

Tou've got mail. Both of you


Lähetin yksityisviestiä osoitettuna teille molemmille. Tässä en nyt sepittele yksärin sisältöä -onhan se kuitenkin yksityisviesti -D'ah :D. -Joop, mutta molemmat saitte postia. Tai siis yhteisen postin. Joop.

Fearless tosiaan ostettiin <3... B), mutta...


Joo tosiaan Huo Yuan Jia - Fearless sitten ostettiin, tai siis mä (Tontsa) ostin B)... :p... :D, ja katottiin grillausten kera :), mutta tosiaan se "mutta" juttu :x?!?!? Joo aika arvattava juttuhan toi "mutta" on, leffa sitten vähän kusahti :/, varsinkin hintaansa (17,95€) nähden :'(, TSII-SUS :|?!?!? No toiminta oli ihan hienoa :), tai siis tosi hiAnoa =), kuten lähes aina... Mutta muilta osin kusi aika pahasti :/, eniten ehkä Jet Lin osalta :x, joka hymyili ja nauro kokoajan :o, kuten muutkin hahmot/näyttelijät |O, eipä oikein sopinu tommoseen leffaan semmonen, puhumattakaan itse Jet Listä... Ja tylsiä kohtia oli khyllä vähän liian paljon, tai itseassa aivan liian paljon |O, leffan lopunkin ollen aika sukka :|, joten pieni pettymys, tai siis iso sellainen :p... :D, toi oli :/, harmi :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta, khyllä toi nyt KungFu elokuvien kokoelmaan kuuluu :), johon ei ole khyllä vielä hankittu mitään :ashamed:... :'(... :p... :D, mutta eiköhän niitä tän myötä ala hommailemaan B), kattoo...


Fearless hiAnon aidosti (:D) Ferrarin takakontissa -kuva!


Joo samalla esimakua autoesittelystä B), hemmetin hiAnoH Ferrari khyl =), FUCK YEAH B)! Fearlessikin on päässyt takakon... siis moottoriin (:saint:... :ashamed:... :D) hemmetin TOD hiAnon aidon näköisesti =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D! No mutta yksi juttu tossa Ferrarissa khyllä kusi TOD pahasti :|, liittyen miehisyyteen :x... :saint:... :p... :D, mutta siitä sitten joskus myöhemmin :), nyt...


...no-lifettämään =), FUCK YEAH B)/ÖÖÖöööH :p, joopS :D