maanantai 6. maaliskuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Eilen tämän teon jo tosiaan aloitin, ja tänään... Noh, siinähän se lepää valmiina - oli khyllä tosi hyvää 😊😋 TOD..!! 😍 Mustahan tulee tätä menoa kohta leipuri (vai mikä lie kondiittori), vaikka... No eipä toi kovin symmetrinen ole 😕 Mutta, no maku on kun taivaasta ja se on tärkeintä 😎😋 Tätä tässä nyt pari päivää sitten syödään...

Ekana päivänähän toi on paras, seuraavina päivinä kun siihen on jo vähän kyllästynyt 😖 Ei se miksikään mene, voi jopa olla parempaakin (kun on muhinut jääkaapissa), mutta kyllästyminen on tosiaan eria asia...


Noh, melkein puolet on jo syöty - ja huomenna tulee uusi maistaja kylään, joten toihan voi jo huomenna olla syöty :) Noh, veikkaan että jotain jää myös ylihuomiselle - kolmen päivän päästä toi maistuisi khyllä jo pahville =X =/ :'( :P :D Yritetään nyt parin päivän sisään syödä toi, ei pitäisi olla hankala rasti :)

Päivän ruoka ja juoma

Siinäpä ne on valmiina, itse tehtyjä lihapullia tosiaan tein 😇😋 Tai perunat ei ole vielä valmiita... tai siis on 😁 mutta kuvan perunoista tehtävä muussi ei ole vielä valmis.

No siinä se (muussi) nyt on valmis 😊 Ja juomaa kaatuu mukeihin, Hartwall Limonadi Päärynä sellainen (yhtiä parhaita limuja) 😍😎


Oli khyllä hyvä ruoka :) TOSI..!! =) Ei vaan kovin lihapullilta näytä, aika isoja ja littanoita =/ :'( :P :D Mutta, no maku on pääasia - ja se oli hyvä B) Khyllähän sitä tietenkin vähän silmilläkin syö, mutta... No eipä lihapullat kovin herkullisen näköisiä ole, ainakaan jotku valmiit - ja nämä mun räpellykset =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEEeeeeee :D Khyllä joku 'martta' (mikä lie :P :D) varmaan pyöräyttää herkullisen näköiset lihapullat, mutta... No mielummin maku, kun ulkonäkö. Tietenkin jos molemmat onnistuu, niin... :)

Ruoka ostosten esittely

Siinäpä on läjä tavaraa, mitäköhän noista mahtaa tulla? No ei nyt ihan mahdoton arvata ole, mutta ei nyt ihan helppokaan... Ainekset jo esittelin mun toiseen blogiin, mutta kai ne pitää tähänkin esitellä 😊😫😕😓😋😁

Eli; Kotimaista Puolikarkea vehnäjauho, Kotimaista Täysmaito, Farmimuna Vapaa M6peruna yleis pesty 6 kpl, Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23%, Kotimaista Kevyt kermaviili rasvaa 6% ja sipuli irto.


Ihan hyvä setti, niin noista pitäisi tulla - ja, noh... Khyllä tulikin =)

Päivän poster + makee kuva

No nyt sitten oli ilmestynyt Imdb:hin sen Turtles leffan traileri julisteineen. Ei voinut sitten päivän trailer blogauksen aikoihin tulla niin olisin saanut nämä samaan blogaukseen. Mutta käyhän se näinkin että juliste erikseen. Ainakin kertyy blogauksia. Mutta mitä ite julisteeseen - on kyllä aika makee. 

Päivän leffa

Maaliskuun Ghostbusters marstoni on tulossa päätökseen tällä vuoden 2016 vähemmän suositulla remakella. Ite melkein jopa toivoisin jatkoa tälle versiolle. Mutta ei muuta kuin leffan pariin. 

Päivän trailer

Uudesta Turtles animaatioleffasta - Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem - on ilmestynyt eka teaser trailer ja ihan hauskaltahan se näyttää. Alla👇 trailer olkaa hyvät...

...

Huomisen ruoan ruoka ostosten esittely

Kampin kiinalaisesta ruokakaupasta lähti mukaan alunperin tälle päivälle tarkoitetut..., mutta nyt sitten huomiselle siirtyvät ruoka-aineet. Ekana näkyy olevan ylävasemmalla Wide Noodel with Sesame Paste paketti. Sen vieressä on Lap - Xuong Mei Kuei Lu Chiew paketti mikä on siis kiinalaisia makkaroita. Sitten on Bánh Tráng Mý Tho riisipaperipaketti ja sen vieressä vielä pussillinen ituja. Huomenna sitten näkee mitä saan aikaseksi noista.

Päivän ruoka

Tänään tuli syötyä vaan tollanen Hesburgerin valkosipuliburger..., mutta seuraavaksi blogaan huomisen ruoan ruoka ostosten esittelyblogauksen. Piti tosin tehdä jo tänään..., mutta venähti näin myöhäiseksi niin ei kyllä nyt jaksakkaan enää ruveta väsäämään mitään ruokaa. Tähän aikaan huomenna haluun jo syödä ruokaa en vasta aloittaa tekemistä.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvissa Scary Movie 4 ja Grown Ups 2 nähty Shaquolle O'Neal täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Grease ja The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water tuttu Eddie Deezen täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvasta Teenage Mutant Ninja Turtles tuttu James Saito täyttää tänään 68-vuotta. A Quiet Place elokuvista tuttu Millicend Simmonds täyttää tänään tasavuosia eli 20-vuotta. Iso-Arskan kanssa True Lies elokuvassa nähty Tom Arnold täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvien Misery ja A Few Good Men ohjaaja Rob Reiner täyttää tänään 76-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista A Promicing Young Woman ja Bombshell tuttu Connie Britton täyttää tänään 56-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.