sunnuntai 4. syyskuuta 2022

BB 2022 asukkaat

Nyt ei jaksa tehdä samanlaista jätti esittelyblogausta BB asukkaista minkä tein silloin 2009 -esittelin jokaisen asukkaan yhdessä blogauksessa erikseen. Nyt vaan länttään tähän screenshotin asukkaista. Aika tylsän näköistä lössiä. 

Extra KKSA-kuva

Kerran blogasin extra ruoka kuvan niin blogaistaanpa nyt myös extra KKSA-kuva. Muokkasinpa tollasen Mikko Mallikas teemaisen pilakuvan johon sain idean tuosta Mikko Mallikkaan asennosta. Näyttää selkeästi siltä kuin kaivaisi toisella kädellä p#rsettään ja toisella kädellä tunkisi p#skaa💩 suuhunsa🤢...🤮...

Extra ruoka

Extra ruokablogausta sen takia koska olen vanhempien luona perinteisessä sunnuntai saunaillassa missä sitten saunan jälkeen nautitaan äidin kokkauksia. Hyvän näköistä kastiketta siinä näkyy olevan liedellä.
Ja kastike onkin varmaan tätä riisikattilallista varten.
Tässä vielä joku kasvispohjainen kastike isoveljelle joka on vegaani. Vanhempien luona saa syödäkseen aina vahan terveellisemmin kun omat kokkaukset tuppaa olemaan hieman vähemmän terveellisiä. Mutta oman kodin vapaus syödä juuri mitä haluaa ja siitä pidän kiinni.
 

Päivän ruoka

Tuli nähtyä hyvä ystävä🥰 Kampin Pho Nokis nimisessä ravintolassa missä tuli otettua tollanen ihan hyvän makuinen kananmaksapatonki. Pienenä miinuksena patongin korppumainen rapeus..., mutta muuten oli hyvää😋. Juotavaksi otin Taro Milk Tea kuplajuoman. 
Ystävä ei kerinnyt/-jaksanut syödä loppuun omaa keittoannostaan joten sain vetäistä senkin huiviini. Kuva on kaverin ottama ennen syömistä. Ihan hyvän makuinen keitto - siinäkin oli kanaa.
 

Päivän KKSA-kuva

Hulluimmat kuvankäsittelyideat tulee yöllä ja sitten on herättävä heti muokkaamaan kun se on tuoreessa muistissa. Nyt tuli väsättyä tämmönen kuva kiitos unettomuuden. Kuva kulkee nimellä -"Fatima Diarrhia"😄...🤪...🤭...