keskiviikko 30. tammikuuta 2008

1. Hotelliehdotus: Kuvia & sängyt

Siinähän se 2 sängyn huone näkyy kuvassa. 3 sänkyä ei oo mahdollista saada (kuten ei oikein missään muussakaan hotellissa, ellei ota jotain sohvavuodeshittiä), joten kahella sängyllä joudutaan pärjäämään, mutta ne onkin Double tai Queen -kokoisia eli ainakin 137-152 cm leveitä! Voidaan sit vaikka vuorotella kuka saa nukkua yksin :P. Tolla hinnalla varatessa tosin voi huonolla säkällä joutua "tyytymään" yhteen King Size sänkyyn (193 cm leveä), mutta kyllä semmoseen 3 mahtuu ja kyllä sopu sijaa antaa :P. Ja siinäkin voi vuorotella kuka joutuu olemaan keskellä.

Tossa alla vielä ulkokuva...
ja pohjapiirrustus King Size sängyllisestä huoneesta.
Unohtu mainita että huoneissa on koneellinen ilmastointi =), joka varmasti tulee tarpeeseen! Huonestia löytyy myös kassakaappi :)!

Ja niitä mielipiteitä sitten mahdollsimman nopeesti =), koska "mitä nopeemin sitä nopeemmin" :P. Huoneet ja lennot menee mitä kauemmin viivytellään ja ton Hotellin voin saada jopa jo parin päivän sisään varattua, sillä mutsi menee huomenna kysymään sitä rinnakkais Visaa ja tolla nettihinnalla maksaessa tarvii luottokortin.

1. Hotelliehdotus: Tarkemmat tiedot ja hinta


Kuten kuvasta näkyy käyttäjät on antanu tolle keskimäärin 4,2 tähteä viidestä, mikä vaikuttaa tosi hyvältä =), varsinkin kun ääniä on lähes 600!

Mukavana yllätyksenä huoneista löytyy mikroaaltouuni ja jääkaappi =), joten sinne vaan omat juotavat ja mikrossa lämmittämään pitsat :D! Varsinkin jos ulkona syödään esim. pitsat eikä jakseta niitä kokonaan (amerikassa kaikki ON suurempaa ;)), niin sitten vaan doggy-bagissä mukaan ja myöhemmin mikroamaan, FUCK YEAH =)!

Ja löytyy myös telkkari jossa on kaapeli kanavat =), mutta niin melkein mistä vaan "kunnon" hotellista jossa on telkkari, eli mun kokemuksen mukaan 99% hotelleista ja motelleista B). No mutta wrestlingit sitten vaan pauhaamaan doggy-bag pitsojen kera =)... :P! Mainitaan nyt samalla että en edes suostu telkkarittomaan hotellihuoneeseen :|... B)... :P.

Ja sitten päästään parhaimpaan osaa eli hintaa :P. "Vain" 100€ per ilta + verot n. 300€ eli about 1000€ seitsemältä yöltä tehden jokaisen osaksi vaivaiset 333€, FUCK YEAH =)! Toi on ainakin puolet halvempi verrattuna niihin mitä ne Kilroyssä esitteli =) (paitsi ne missä oli yhteinen vessa eikä (varmaan) TV:tä :x)!

No miltäs kuulostaa laadun ja hinnan perusteella? Seuraavassa blogauksessa jotain sängyistä ja kuvia hotellista :P.

1. Hotelliehdotus: Sijainti

Ykkönen otsikossa ei meinaa että olis toinenkin hotelliehdotus nyt tulossa, mutta jos myöhemmin tulee niin eipähän tartte muokata tätä :P. "Sijainti" otsikossa meinaa että tässä blogauksessa käsittelen sijaintia ja toisessa blogauksessa itse hotellia.

Joo elikkä löytyi Hotels.comin kautta tommonen 2,5 tähden hotelli kuin Hotel Salisbury, joka sijaitsee kartan osoittamassa paikassa - tarkemmin tässä. Toi tuntuis olevan hemmetin hyvä vaihtoehto hinta-sijainti-laatu suhteeltaan. Merkkasin tohon karttaan muutamia nähtävyyksiä ja tärkeitä paikkoja kuten lentokentän sekä bussiterminaalin josta pääsee sinne Six Flags huvipuiston. Aika lähellä on kaikki nähtävyydet :). Ainosataan Little Italy, Chinatown ja WTC on kauempana, mutta onneks Nykissä on kattava metroverkosto jolla niihin pääsee.

Eli miltä vaikuttais sijainnin perusteella? Tossa alla vielä hotellin sijainti merkittynä metrokarttaan, eli siinä on subway asema ihan vieressä =)!

Kuvakisa asiaa :)... B)... :p... :D!


Joo eiköhän se nyt ole selvää että oman kuvani sain valmiiksi :saint:, kuvassa kun se/toi TOD MAHTAVAVUUS (:p... :D) on =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta se ehkä mikä on epäselvää :)... :'(... :p... :D, on että meitähän kiellettiin äänestämästä toisiamme :'(... |O |O |O... :p... :D, joten eipä tule ainakaan ääniä täältä suunnasta tolle :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D! No mutta Lambu sen kuitenkin voittaa -PIIP- kuvallaan :|... |O, joten..., joopS :p... :D... :|! Joo ja huomennahan se äänestys sitten alkaa :saint:, joka on varmaan parasta hoitaa kuten ennenkin eli jompikumpi teistä äänestää täällä blogissa ja toinen vie sen ja oman äänensä ketjuun :)...


Ei ole linkittämisen arvoinen...

Edit. Se sitten siitä kuvasta (eri kuvan tein, muokkasin siitä tommosen pa5kan...) :'(, TSII-SUS :|, huoh |O...


Let the competition begin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!