keskiviikko 30. tammikuuta 2008

1. Hotelliehdotus: Tarkemmat tiedot ja hinta


Kuten kuvasta näkyy käyttäjät on antanu tolle keskimäärin 4,2 tähteä viidestä, mikä vaikuttaa tosi hyvältä =), varsinkin kun ääniä on lähes 600!

Mukavana yllätyksenä huoneista löytyy mikroaaltouuni ja jääkaappi =), joten sinne vaan omat juotavat ja mikrossa lämmittämään pitsat :D! Varsinkin jos ulkona syödään esim. pitsat eikä jakseta niitä kokonaan (amerikassa kaikki ON suurempaa ;)), niin sitten vaan doggy-bagissä mukaan ja myöhemmin mikroamaan, FUCK YEAH =)!

Ja löytyy myös telkkari jossa on kaapeli kanavat =), mutta niin melkein mistä vaan "kunnon" hotellista jossa on telkkari, eli mun kokemuksen mukaan 99% hotelleista ja motelleista B). No mutta wrestlingit sitten vaan pauhaamaan doggy-bag pitsojen kera =)... :P! Mainitaan nyt samalla että en edes suostu telkkarittomaan hotellihuoneeseen :|... B)... :P.

Ja sitten päästään parhaimpaan osaa eli hintaa :P. "Vain" 100€ per ilta + verot n. 300€ eli about 1000€ seitsemältä yöltä tehden jokaisen osaksi vaivaiset 333€, FUCK YEAH =)! Toi on ainakin puolet halvempi verrattuna niihin mitä ne Kilroyssä esitteli =) (paitsi ne missä oli yhteinen vessa eikä (varmaan) TV:tä :x)!

No miltäs kuulostaa laadun ja hinnan perusteella? Seuraavassa blogauksessa jotain sängyistä ja kuvia hotellista :P.

Ei kommentteja: