sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Sunnuntain typy!


Jahas, typy näyttää ihmeen suht koht kuolleelta :o... :p... :D, joten ei muuta kun B)...


No kuolleehkolta (:p... :D) se edelleenkin näyttää :/, mutta sitä se ei ole :x, vaan pyörtynyt se on kun se näki *kuka nyt lie oletkaan köhisi* (:p... :D) :saint:, eli varmasti tulet antamaan kunnon kyytiä tolle B), sekä tietenkin saamaan sitä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta sitten taas jos sulla on joku hammastikku (:p... :D housuissas :D, niin sitten typy khyllä pyörty päinvastaiseen juttuun kun mitä se teki mun kanuunan (:p... :D) kanssa B)... :'( (teille hammastikuille on toi itQ ;)... :p... :D)!


Eli oletko hammastikku vai kanuuna :saint:... :p... :D! No älä nyt multa sitä herranjumala (:p.. :D) kysy :|... :p... :D, typy sen sulle kertonee ;)... =)... :p... :D, kuhan se vaan nyt herää pörröksestään :/... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!

Viikon 9 typyäänestys on päättynyt!


Joo jälleen kerran päättyi taas äänestys :saint:, Matskunhan sen viedessä kuten alhaalta näkee :)... :'(, joopS :p... :D!


1. sija: 16 äänellä keskiviikon typy by Matsku.

2. sija: 11 äänellä Karkauspäivän (perjantain) typy by Tontsa.

3. sija: 8 äänellä maanantain typy by Hulk.

4. sija: 7 äänellä tiistain typy by Tontsa.

5. sija: 5 äänellä lauantain typy by Matsku.

6. sija: 3 äänellä sunnuntain typy by Hulk.

7. sija: 2 äänellä torstain typy by Hulk.


Joo onneksi olkoon vaan Matskulle =)... :'(... :p... :D, voiton voimalla jaksanet varmaan prosentit laskea :saint:... :x, ite kun en ole jaksanut kaavaa opetella/testata vieläkään :o... :'(, mutta enköhän ensi kertaa varten ole jo opetellut :), toivotaan niin :saint:, muuten..., itQ :'(, joopS :p... :D! No mutta tähän alle vaan prosentit :), tai miksei erilliseenkin blogaukseen :saint:, Matsku ite päättäkööt B)... Matsku edit: ...laittaa ne tähän samaan :P:

Blogaajien kesken äänten (52) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Matsku 21 äänellä (40,4%)
2. Tontsa 18 äänellä (34,6%)
3. Hulk 13 äänellä (25,0%)

Yhdeksäs äänetys tulos -kuva!


Joo mutta nyt vaan sitten odottamaan tän päivän typyä (mun, Tontsan vuorohan se on B)... :p... :D) ja sitä uutta äänestystä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!