tiistai 26. helmikuuta 2008

Tiistain typy!


Vai että taas on typyn aika =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo näyttää joku logo olevan paidassa :x, itseasiassa aika Supermanin näköinen logo :saint:, joten ei muuta kun selvittämään olenko oikessa B)... :p... :D!


Damn it feels good to be right B)... :p... :D, Supermanin logohan se sillä on paidassa :saint:, mitä tässä nyt edes "ehtii" (:p... :D) tota paitaa tuijottaa :'(... :p... :D, tai paidan kaula-aukkoa khyllä ehtii =), mutta..., joopS :p... :D! No mutta :p...


...ei muuta kun sänkyyn testaamaan mistä toi Superman logo tulee :saint:... :p... :D, toivottavasti se tulee siitä mitä epäilen eli että toi on Super hyvä sängyssä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Kyllä mä vaan ton paidan alareunaa tuijotan =), enkä mitään kaula-aukkoa :x, samalla kun etin uskollisia saksia leikkuupuuhiin :D!

sh1raz kirjoitti...

Eikö toi palleroiden kohdalla oleva kohta muka ole kaula-aukko :x, WAHT :o?!?!? Joo unohtu kokonaan kaula-aukon "tarkotus" (:p... :D) kun tota kuvaa katto <3... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!