keskiviikko 31. tammikuuta 2007

Kirka kuollut :o... :x... :/, RIP 56V 1950-2007!



Vai meni sitten Kirka kuolemaan 56V:nä jo :o... :x... :/! No eipä se nyt hirveästi haittaa/vaikuta :/, mutta khyllä nyt jonku verran sentään, olihan se BumtsiBumissa monta kertaa =)... :'(... :D! Joo mutta tuolla Palliksen (:D) ketju siitä/tosta :), mun kun kerran menty v|ttu poistamaan :|, MITÄ VIT :|?!?!?


Kirka poissa, kuten ketjuni :|... :/... :'(!

5 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Tarkoittanet 56v ;), mutta onhan se silti todella vähän :o! Pistää miettimään kun oma faija on jo 58 :/... :'((<--hikipisara :D... :/.. :ashamed:). No levätköön rauhassa vaan :saint:, vaikka en sen musaa kuunnellutkaan.
On muuten aikamoinen kato käynyt suomalaisten artistien keskuudessa. Pelle miljoona meni tsunamissa, Juice Leskinen lähti jonkun aikaa sitten ja nyt sitten Kirka :o... :/.
Ja ihan ihme juttu miks ketjus poistettiin :x!?

sh1raz kirjoitti...

Niin no :/, kait sitte :/... :ashamed:... :'(... :D! Ja vai että Pelle miljoona tsunamissa :x, BUAHAH :D... :p... :ashamed:... :'(... :D, joo tuli itekki mokattua Kirkan kuvan kanssa:

http://tinyurl.com/34so6f

Tais olla niin järkyttävä kuolema että mokaamme kädet täristen :x... :p... :D! Joo mutta TOD outo juttu ketjun poisto :x, TSII-SUS mitä PÄLLI modeja :|?!?!?

matsku84 kirjoitti...

Niin Akihan se oli joo :ashamed:. Ku en pahemmin kuuntele tommosta musaa niin menee väkisin kaiken maailman Akit, Pellet, Kirkat ja Dannyt sekasin :$... :ashamed:... :'(... :D! No joka tapauksessa kova kato on käynyt viime vuosina :x.
Väärän kuvan lisäks laitoit omaan blogiis saman väärän iän ku tänne ;)... :x... :D!
Joo TOD pällejä joku/jotkut modeista, ku tommosia ketjuja poistelee |O. Ja jätti meidän eilisistä blogauksista jopa mahtavat kaks koskematta |O!

matsku84 kirjoitti...

P.S. Haluutko oppia miten tähän voi pistää linkkejä ;)?

matsku84 kirjoitti...

P.P.S. Kyl mulla toimii ihan normaalisti keskelläkin olevat linkit, boldaukset jne. Ainoastaan liian usein blogauksen säästämisessä tulee joku halvatun error :/.
Nyt kun muokkasin tätä blogausta korjatakseni iät 56:ksi, niin se sekoili ihan v|tusti :x! Sinne meni mm. sun lausees linkityksen toimimattomuudesta :/. No mutta onneks keksin mikä siinä oli vikana B): Suurempi kuin tai pienempi kuin -merkit joista toista käytät sydänhymiön tekemiseen (poistin yhden semmosen tästä blogauksesta). Ne kun on oleellinen osa html-koodia, niin ne sekottaa kaiken niiden lähettyvillä olevan koodin pahasti :/. Eli kantsii välttää sydänhymiön käyttöä täällä ;).