tiistai 2. tammikuuta 2007

Meitsin (Hulk) ääni meni Tontsalle

Joop. Mun ääni meni tosiaan Tontsalle. Matskulle jäi nyt antaa se toinen, kenelle se nyt sit menee.

...

Vai että MatoApina johtaa kisoja? Kiitos Matskun tekemän sarjiksen. Sehän on oikea äänimagneetti. -Meitsin tekemä kuva on vain pienenä tukena taustalla.

....

MatoApina voittoon.

4 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

Joo mutta ens kerralla sovitaan/sovitte äänet sit tällä kommentti jutulla ;)... No mutta voitto taitaa sitten tulla teille/meille <3... =)... B)... :D! Miteis sit aiheen valinta, kai Matsku sit päättää tai te yhessä :), ellei tule loppukiriä jollain :/... :'(... :D!

matsku84 kirjoitti...

Miks ihmeessä pitäis tuhlata aikaa erikseen äänten sopimiseen, kun ei ainakaan mulla ole (eikä näytä Hulkillakaan olevan) mitään valittamista siinä että toimitaan "nopeat syö hitaat" -periaattella eli kumpi nyt sattuu ekana ehtimään äänestää ketä haluaa ja toinen sitten jotain muuta, jos toinen äänesti jo sitä ketä toinenkin halusi (jota ei vielä edes ole kertaakaan tapahtunut... ainakaan mun osalta).

No aiheen valintaan voi mun puolesta molemmat heitellä ehdotuksia ja sitten keskustellaan mikä kummankin mielestä ois paras. Mutta jos yhteisymmärrykseen ei päästä (jota en usko), niin Tontsa saa vaikka valita kumman ehdotus valitaan.

sh1raz kirjoitti...

Siis täällä sovitte/sanotte ketä äänestätte ja sit toinen käy laittamassa ne ettei tartte tommosta editointia tehä... Omat äänenne ne on eikä niitä tartte sopia, mutta ketjua varten vois täällä sopia...

matsku84 kirjoitti...

Mitä vikaa editoinnissa muka on :o? Omasta mielestäni se on helpoin ja nopein tapa. Ehkä sitten kun äänestysaikaraja lähestyy uhkaavasti voi (jos itekkään muistaa) muistutella toista editoimaan/kertomaan äänensä. Mutta ajan tuhlausta vaan on täällä varsinaisen kohteen eli ketjun lisäksi ääntään toitotella... tietenkin saa vapaasti niin tehdä jos haluaa, mutta ite en siihen oo vähäistä (:'(... :D... :/)aikaani tuhlaamassa. Ja myöskään mihinkään muistutuksiin vastaamiseen tyyliin "tehty" tai "äänestin..." en kovin usein rupea tuhlaamaan aikaa sanomalla juttuja, jotka voi yhtä hyvin lukea sieltä missä niillä on oikeasti jotain väliä eli itse ketjusta.