maanantai 26. helmikuuta 2007

Kisakuva vaihtoehdot Hulkille :)!

Joo eli tässä on kuvamuokkausvaihtoehdot Hulkille meidän "Sarjakuvasankarit lounaalla" (tai mikä nyt nimeksi tuleekaan...) kuvalla <3... =)... B), YEAH :D!

1.Kuva!


2.Kuva!


3.Kuva!


4.Kuva!


5.Kuva!


6.Kuva!


7.Kuva!


Joo eli jotain noista kuvista sit vaan muokkaamaan "Hulkkimaiseksi" :)... :D, tai sitten paria =)... Joo mutta semmonen idea ois että jos leikkaus vaan meidät pois noista kuvista ja liittäis johonki ruokala taustaan :), esim. McDonaldsiin <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta Hulkki nyt vaan muokkaamaan jotain tai paria noista kuvista "Hulkkimaiseksi" :), itse olisin 2. ja 7.kuvien kannalla <3, YEAH :D!


Sarjakuvasankarit lounaalla =)... B), YEAH :D!

3 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

PS.Niin tai oishan toi 5.kuvakin hauska <3... :D!

matsku84 kirjoitti...

Jaa :/... kun mä ehdotin noiden kuvien käyttöä mä kyllä tarkotin niitä sillon aikoja sitten muokattuja, että ne kävis ihan sellasenaan, mutta jos Hulk jaksaa, niin senkun muokkaamaan :).

sh1raz kirjoitti...

No onhan se nyt "hyvä" (:D) että Hulk piirtää ite ittensä ku me ollaan piirretty ite itemme myös :)... :p... :D! Vaikka ei mikään khyllä voita noita mun muokkauksia <3... =)... B)... :whistle:... :'(, EHEHEHEHEEEEEEEeeeeee :D! No mutta jos Hulk ei jaksa muokata niin sit vaan noi mun muokkaukset/joku niistä :), mutta eiköhän jaksa =)...?