lauantai 24. helmikuuta 2007

Kuvakisan uusi aihe =)!


Joo "sarjakuvahahmot" se sitten on =), any ideas :)... :/... :'(... :D??? HMMMMMmmmmmm, olisikon jossain tarinassa jotain sopivaa, ööööööö, no eipä oikein tule mieleen :/, mutta Hulkistahan voi muokata jonku sarjakuvahahmon <3... :D! Niin tai olishan khyllä se Mökkitarinan Spider-Manit kuva jota ei käytetty :), mutta jotain muokkausta varmaan sit siihen jos sillä osallistuu :)... Joo mutta piirtelemään vaan =)...


PS.Niin ja ONNEKSI OLKOON vaan Mat... kumpi nyt onkaan (:D) nimppareista :), päivän typy varmaan onnittelee vielä erikseen <3... =)... B)... :D!


Ne Spider-Manit :D...

4 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Kiitos kiitos =)! Eikös ne meidän muokkaamat Rax kuvat kävis, joissa ollaan spider-man, batman ja hulk :D! Ja jos Hulk haluaa piirtää toisen kuvan, niin noistahan vois yhdistää yhden kuvan vaikka nimellä "Sarjakuvasankarit lounastauolla" tai jotain :P?

sh1raz kirjoitti...

No TOD ne <3... =)... B)... :D, kuhan vaan löytää/jaksaa ettiä :/... :'(... :D, GODDAMN ku ei sillon vielä tehnyt sisällysluetteloa :|... :/... :'(... :D! No mutta eiköhän sen kuvan/tarinan löydä ku vaan ettii :), kait :/... :'(... :D!

matsku84 kirjoitti...

Ainakaan tarinoiden sisällysluettelosta ei näytä löytyvän :/. Tapahtuks se siihen aikaan kun MatoApinalla ei vielä ollu blogia? Ehkä siis löytyy sun blogista jostain...

sh1raz kirjoitti...

Niin Hulkkihan ei liittynyt tarinaan miteinkään :/, niin kirjottamisen osalta :'(, tähtihän (vaikka khyllä sensuroitu kuten mekin...) se kuitenkin oli <3... =)... :D! Joo mutta ettiminen on kovan työn ja tuskan takana :/... :'(... :D, mutta eiköhän se löydy :), kait :/... :'(... :D! No kalenteriini (ei khyllä Karviseen :'(... :D) taisin kirjottaa (siis kirjotin B)... :D) Raxiin menon joten ei muuta kun tutkimaan kalenteria =), mutta nyt khyllä pitää mennä/hakea syötävää <3... =)... B) :'(... :D!