lauantai 3. helmikuuta 2007

Riddick The Dark... My Favorite videoarvostelu by Tontsa84!

Joo ihan toi HEMMETIN hiAnoH =), mutta aika samanlaista khyllä oli :/, mutta joo, hyvä silti :), vaikka :/... :'(... :D! Joo mutta musa sopi TOD LOiSTavasti =), voisi jopa luulla että se on Riddickin oikea musa jos ei tietäisi :x, vai tiedänkö edes :ashamed:... :'(... :D! Joo tekstitkin oli hiAnoja :), varsinkin ne/noi hohtavat =)... Joo ja hiAnosti oli monia eri tappoja yhdistelty ja hiAnoa toimintaa =), mutta aika samanlaista kieltämättä khyllä oli :/... Ja alku oli vähän liian pimeää khyllä :/, mutta pikkuvikoja oli hiAnojen tappojen ohella =)...

+ Musa sopi hyvin!
+ HiAnot tekstit!
+ HiAnosti yhdistetty eri kohat!
+ HiAnoa toimintaa...

- ...mutta aika samanlaista khyllä :/...
- Alussa aika pimeää ja epäselvää...

8.6/10 (4/5 tähteä siis)!


TOD hiAnoH =), mutta jotain puuttu silti :/, tai oli liikaa samanlaista :/...

3 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Kiitos kiitos =)! Musiikin ja toiminnan rytmittäminen tosiaan oli videon pääasiallinen tarkoitus B)... =)!
Joo vähän samanlaista oli, mutta enpä pelissäkään oo ehtiny vielä kovin pitkälle. Muutenkin tossa alussa on eniten hienoja puukotusmahiksia ja sitten kun saa aseita niin on enemmän räiskintää. Tosin juonessa Riddick jää jossain vaiheessa uudestaan kiinni, joten sit varmaan pääsee taas hienosti puukottamaan =)! Ehkä teen sitten toisen videon :P.
Mitä pimeyteen tulee, niin eihän videon nimi voi olla "The Dark... My Favorite" (the dark = pimeys ;)... :D) ilman lähes pilkkopimeässä tapahtuvia tappoja. Ja kun Riddickillä ei tossa vaiheessa vielä ole pimeänäköä (Siihen mahdolliseen toiseen videoon sitten), niin siinä pitää kuunnella ääniä kuinka esim. vartija sanoo "I'm good." jonka jälkeen kuuluu sen kuolonkorahdus niskojen mennessä nurin mun käsittelyssä B)! Siinä kuuluu yhteensä neljä korahdusta kun tapan kaikki neljä vartijaa peräkkäin ja sitten musiikin kiihtyessä esittelen niiden ruumiit haulikon taskulampulla B)!

sh1raz kirjoitti...

Valoista videota odotellaan :), auringon paahteessa <3... =)... B)... :D!

matsku84 kirjoitti...

Riddick hates the sun B), so that ain't happening :|... :D!
The Dark... My Favortie B)!