tiistai 20. maaliskuuta 2007

Eilinen (ja vanha) chat jatkuu <3... :D!


Vai että kaks kuvaa :o... :x, ei mulla vaan :'(... :D! Ja teillä vai näkyy aina kaikki kuvat :o, AINT BUYING :|... :/... :'(... :D! Tai no sulla sit varmaan (paitsi mullakin on khyllä joskus pari kuvaa yhessä niin et tiedä puuttuuko joku...), mutta entä Hulk...? Näkyykö sulla kaikki aina vai...?


Ja mitä tohon "kusemiseen", ihan vaan upploadailen kuvia etukäteen ;)... B)... :D, mutta yleensä unohtuu poistaa ne vaan :/... :ashamed:... :'(... :D, paitsi nykyään jätän aina alimmaksi yhden tilan vanhalle Tilt arviolle <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli ei takkuile, kuhan upploadailen kuvia <3... :D! Joo mutta jatkossa jos kommentoit edelliseen päivään niin laita nyt joku viesti säkärillä tai jotain ;), mä aina muista/jaksa/huvita edellisiä päivä tutkia (tota viestiä en oo nähnyt...) :/... :'(... :D!


Ja mitä kuvien näkymättömyyteen, no kai ne sit vaan jää näkemättä :/... :'(... :D, empä itekkään jaksaisi aina upploadailla jos teillä ei näkyis... Mutta ehkä Firefox 2.0 tosiaan auttais :), mutta mä jaksa :o... :x... :|... :/... :ashamed:... :D!

Ei kommentteja: