torstai 1. maaliskuuta 2007

Hyviä uutisia =), sekä huonoja :'(... :D!


Joo tosiaan loma sitten tänään alkoi (tiistaihin asti <3... =)... B), YEAH :D) eli huomenna vaan niin aikasin meille kun pääsette =), YEAH :D! Joo mutta tosiaan huono uutinenkin :/, kuten blogissani sanoin huutokaupasta pitää hakea tallentava digiboxi halpaan hintaan <3... =)... B), joten pieni tauko tulee :/... :'(... :D, paitsi voittehan te jäädä tänne mun mennessä ja tullessa :)... :/... :'(... :D, mutta olisihan se kiva että mukaan tulisitte =), ainakin toinen :) (huutamaan mun puoelsta <3... =)... B), YEAH :D), mutta aika tyhmä olisi toinen sit jättää yksin tänne :/... :'(... :D! Eli mitein on, monelta pääsette ja lähettekö sitten mukaan huutamaan vai meenkö yksin :'(... :D! Niin ja miteis pizzat, ennen vai jälkeen :)...? No ite khyllä suosin jälkeen, tässä muutama syy:

1) Isompi nälkä reissun jälkeen <3... =)... B)... :D!

2) Leffa on kivempi kattoa illemmalla 19.00 aikoihin (21.00 khyllä se paras <3... =)... B)... :D, mutta nyt äiti saattaa/saattais ehtiä tulla jo takas :|... :'(... :D) ku jo 15.00, nälänkin takia mutta on se kivempi mitä myöhempään, paitsi ei nyt yöllä sentään :'(... :D!

3) Eipä paljoa huvita täydellä mahalla lähteä seisoskelemaan jonnekkin huutokauppaan :|... :/... :'(... :D!

Eli khyllä mä olisin pelaamisen/blogaamisen/TV ohjelmien (South Park lähinnä...) yms.. kannalla huutokauppaan asti jonka jälkeen vasta leffaa ja pizzaa sekä herkkuja <3... =)... B), YEAH :D!


PS.Niin ja South Park katotaan sit meillä =), eli unohtakaa se tänään :|... :/... :'(... :D!

PPS.Tosiaan siellä oli toi hauska pullukka =) (nimeä ei nyt muista :ashamed:... :'(... :D), YEAH :D!

Edit.Joo Mkko Kivinenhän se on kuten MatoApinan Matsku sanoi :)... :ashamed:... :'(, YEAH :D!


Vielä kun huutamisen lisäksi kantaisitte mut sinne niin AIJAI =)... B), YEAH :D!

Ei kommentteja: