sunnuntai 4. maaliskuuta 2007

Kesä lähenee =)...


Tiltti kun kesä ketjun kerran meni tekemään niin eiköhän se sitte lähene =)... :D! Joo mitäs mieltä MatoApina on kesästä :), tai mitäs suunnitelmia/reissuja yms... Joo tässä mun ketjuun pistämä seloste:


Joo kesä tosiaan lähenee =), kivahan se, vaikka talvi jyrääkin 10-0 =)... Tai no molemmissa omat hyvät puolensa, talvessa ne paremmat =)... Joo mutta keskitytään nyt siihen kesään :'(... :D!


Joo khyllä parasta on kävellä auringon paahteessa limu kädessä ja kattoa vähän "maisemia" ;), kamera kädessä vielä B)... :D! Joo ja ohan sitä jädeäkin ihan kiva vetää :)... Niin ja reissutkin on ihan kivoja (kavereiden kanssa varsinkin =)...): mökille, Lintsille, Suomenlinaan, leffateatteriin (ohan se eri kesällä, niin matka, kävellä melkein vois...) jne (muuta ei khyllä tule mieleen :D)...


Joo mutta ainoa HEMMETIN ikävä puoli on hikisenä kuumassa nukkuminen :'(, GODDAMN mitä TUSKAA :|! Varmaan yksi pahimmista tuskista elämässä (niin melkein :D...), AIVAN KARSEAA :|...


Joo eli khyllä kesää ihan innolla odotellaan :), vaikka talvi sen jyrääkin 10-0 =)...


PS.Niin ja hiAno kuva tosiaan <3... =)... B), YEAH :D!


Joo mökit, Lintsit, Suomenlinnat yms... ainakin kutsuu =)... B), YEAH :D! Mitäs muuta :)...?

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Kyllä kesä musta on paras vuodenaika, koska sillon on lämmin ja kesäloma =)! Voi kulkea shortseissa ja t-paidassa (tai vähemmässäkin :x... :D) eikä tarvi laittaa sataa kerrosta vaatteita kuten tavella vaan esim. hakeakseen postin :(. Tosin nukkuminen on välillä vaikeeta :/, mutta vähäpukeisia typyjä kelpaa tiirailla :P... :D! Talvella tekee aina mieli mennä johonkin lämpimään lomailemaan =) ja miksei kesälläkin... matskustelu sopivin väliajoin on kyl nastaa (:P) puuhaa =)!
Niin ja kesällä on valoisaa eikä mitään hemmetin pimeyttä lähes 24/7 :'(... :D... YEAH =)!

Shiraz kirjoitti...

Eli talvi RULEZ <3... =)... :/... :'(, YEAH :D!