lauantai 3. maaliskuuta 2007

Pitäähän South Parkistakin mainita jotain


Joop. Eilen ei tullut perinteistä Sout Park jakson käsittelyä koska katsoimme sen vasta eilen yhdessä ja keskustelimme jaksosta puhumalla. -Pitäähän nyt kuitenkin jotain mainita blogissakin jaksosta. -No mistäs alottaisi?

No ne uudet maskottiehdokkaat oli aika hauskoja :D. Deuche ja Turd Sandwich. -Ehhe-heh :D. Sit Puff Daddy oli hauska lauluineen. -Jakson kruunasi hauskat eläinaktivistit jotka rakastivat eläimiä... -Kirjaimellisesti :x...:/...:D. Yks oli naimisissa laaman kanssa ja yks seurusteli kanan kanssa jo kolmatta vuotta. Ihan v*tun hyvä jakso :D. -Mitäs muuta hauskaa?

Niin juu. Puff Daddy vaan ampui aktivistit. Ja Stan sai karkoituksen South Parkista kun ei suostunut äänestämään maskottiehdokaiden välillä. -Joop. Siinähän ne hauskimmat oli. Vai oliko vielä jotain? -Ööh. -Katsotaan mitä Matsku ja Tontsa saa jaksosta irti kerrottavaa.

2 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

No eipä jäänyt oikein mitään meille/ainkaan mulle :'(... :D! No "kill me" mutantti oli khyl hauska :D... Niin ja ku se yks aktivisti uhrautu eläimen puolesta ja eläin vaan kusi päälle :D...

matsku84 kirjoitti...

Joo LOiSTava jakso oli =)! Ehdottomasti hervottomimmat läpät tapahtu eläisuojelijoiden leirissä, kun esim. Puff Daddyn gangstereiden ampuessa eläisuojelijoita mutanttivauva huusi: "No! Kill ME... kill MEEee!" :D :D!!