sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Hulkki äänestämään uudestaan :o... :x!


Joo tuolla nyt hutkittiin ja tutkittiin ja, joo, äänesi hylättiin kun perustelut vähän kusahti :/... :'(... :D! Joo eli jatkossa khyllä sit kunnon perustelut (jos aiot laittaa, mikä olisi suotavaa...)! Eli mua et enään saa (etkä myöskään Levereliä :D...) :'(, so...


...who's it gonna be...?

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Mä noi meidät äänet sinne kyllä vein. Pientä läppää vaan heitin samalla (joka siis EI ollut äänen perustelut vaan ne voi lukea Hulkin kommentista blogista), mutta ei näytä Koivarilla olevan huumorintajua |O! Oman ääneni voin toki perustella (vaikka siinä ei mitään kyseenalaista ollut): Äänestin ainoaa kuvaa joka sai mut nauramaan :)! Ja naurettaviin toisinamme esiintymisväitteisiin: TODELLAKIN valittaisin ja kovaa jos Tontsa tai Hulk esiintyisi minuna ilman lupaani (jos semmosta nyt edes koskaan antaisinkaan) :|! Sama pätee varmaan toisinipäin.

sh1raz kirjoitti...

Se olis kuolema sille joka muna esiintyy :|... B)... :'(... :D! No mutta joo, Hulkin ääntä odotellaan :), vaikka ei voikkaan mua äänestää :'(, mutta ens kiekalla sitten (kunnon perusteluilla vaan...) =)... :D!