torstai 19. huhtikuuta 2007

Megaleffailta ja Vappugrillituparibileet =)!


Eilen jo tosiaan piti näistä blogata, mutta enpä ehtinyt :/. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D!

Megaleffailta:
Meitsin (Matsku) vanhemmat on reissussa ulkomailla la 28.4. aamusta lähtien aina vapun yli, joten talo(t) on sen ajan vapaa biletykselle =)! Tiistai 1.5. on siis Vappu eli vapaapäivä ja maanataina 30.4. mulla ei ole mitään pakollisia koulujuttuja, joten tervetuloa neljän päivän viikonloppu =)! Tontsakin aikoo hankkia lomaa maanantailla ja me aiotaan viettää megaleffailta meillä (vanhassa kämpässä) lauantailta tiistaille asti (28.4.-1.5.) tai ainakin niin pitkään kun jaksetaan B)! Ja Hulk tietysti mukaan ainakin siksi ajaksi kun et oo mahdollisia bileitäs järjestämässä, eikös :)? Paitsi jos sulla on jotain koulu/harjottelu juttuja maanantaina, niin sillehän ei voi mitään :/ (paitsi lintsata B)... :D). No mutta etköhän jonain niistä neljästä päivästä halua ja pysty osallistumaan =)?

Vappugrillituparibileet:
Mun sisko järjestää meidän uudessä kämpässä bileet maanantaina 30.4. eli Vappuaattona klo 18 alkaen :). Omat grillattavat mukaan. Koska meidän uuteen kämppään on vanhalta kämpältä matkaa vaan joku pari sataa metriä, niin mä/me aateltiin, että siellä vois ehkä käydä pistäytymässä leffa-illan tuoksinnassa :). Ehkä jääden pidemmäks aikaa tai ehkä vaan grillaamassa grillattavamme :P. Tosin sinne ei kuulemma siirretä suunnilleen muuta ku grilli, joku musalaite ja pöytiä sekä tuoleja. Eli aika tylsää voi olla jos ei harrasta älytöntä kännäystä niinkuin nämä kauheat nykyraggarit :x... :D!

Mutta siis megaleffailta ja mahdollinen bileissä piipahtaminen tarkottaa sitä, että me ei ehditä sun (vielä auki oleviin) bileisiin ollenkaan :/. Eikä itse asiassa juurikaan halutakkaan, koska täällä on 32 tuuman littutelkkari, kotiteatteri ja talo kokonaan meidän kahden/kolmen käytössä B)! Teillä kun on vaan se 14" telkku ja talo täynnä kännääjiä niin lainaan itseäni: Eli aika tylsää voi olla jos ei harrasta älytöntä kännäystä niinkuin nämä kauheat nykyraggarit :x... :D! Ei mitään henkilökohtaista sua Hulk kohtaan :saint:, mutta niin se vaan nyt meidän osalta on :/. Jos bilees olis esim. sitä seuraavana viikonloppuna, niin kyllähän me sinne heti tultais :)!

The bottom line is: MEGAleffailta 28.4.-1.5. Matskulla! Be there or be square B)... :D! Only MatoApina memebers are invited B)!

P.S. Meinas unohtua :/: Ala Hulkki säästämään sitä rahaa limuun, pakastepitsoihin ja tilauspitsoihin mitä vedetään megaleffaillassa =) (+omat sipsit, karkit ja suklaat)! Mutta yks mihin ilomielin (:D) voit käyttää rahaa on Borat DVD =)! Sitä vaan kokoelmaan, niin katotaan se heti kolmisteen megaleffaillassa B), YEAH =)! Ei taaskaan tietenkään oo mikään pakko, mutta loistavaa se ois =)!

1 kommentti:

sh1raz kirjoitti...

Sounds to good to be true <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Mutta Hulkki nyt on vaan epävarma jo mahdollisten bileidensä (jotka toivottavasti voisit siirtää koska kivahan se olisi tulla, paitsi nyt/tollon...) ja työharjottelun takia :/... :'(, mutta eiköhän nyt ainakin jonain päivänä pääse/ehdi tulemaan =)... No mutta mä ainakin tuun MAAILMAN ISOIMMAN herkkuläjän kera <3... =)... B), EHEHEHEHEEEEeeeeeee :D!