lauantai 21. huhtikuuta 2007

Uusi leffa "hankintaan" <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Siinähän se on kuvassa =), jatko-osa (vaikka alkuun mennään...) TOD MAHTAVALLE The Texas Chainsaw Massacrelle (niin Remake, alkuperänen nyt aika kökkö :/...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli leffoja riittää vaikka muille jakaa <3... =)... B), mutta aika/halu ei varmaan vaan riitä kaikkiin :/... :'(... :D, mutta parhaimmat ainakin eli: Borat (:Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan :o... :x... :p... :D), Crank ja Kuokkavieraat sekä uusimpana The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS.Borat tähän koska linkitys kusee (täälläkin :o... :x... :whistle:... :'(, EHEHEHHEeeee :D) sen kohdalla :|... :'(... :D, onko tämä merkki että se pitää jättää väliin :o... :x... :'(... :D! No taukoja ainakin (varmaan) tarttee, ei sitä samaa jaksa 1t 30min nyt putkeen sentään :|... :'(... :D!

PPS.Kaikki näköjään sit vaan tänne ku KUSEE toi sydän :|... :'(... <3... =)... B), FUCK YE.. NO :D!

PPPS.Crank ja Kuokkavieraat sekä uusimpana The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Leffoja siis riittää vaikka muille jakaa =)... B), FUCK YEAH :D, paitsi aika/halu ei :/, paitsi noihin HELPOSTI =)... B), FUCK YEAH :D!

5 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Ei sen sen kohdalla kuse vaan sydänhymiön kohdalla/jälkeen ;)...

sh1raz kirjoitti...

No niimpäs kuseekin :o, nyt on khyllä joku IHAN yliluonnollinen (:D) merkki :x, EHEHHEEEEEeeeeeee :D! No mutta muokkaamaan vaan :), vaikka h3lvetillinen linkitys khyllä :|... :'(... :D!

matsku84 kirjoitti...

"<" (ja ">") on vaan niin kriittinen osa HTML-kieltä, että jos tunget semmosen yksinään (ilman toiseen suuntaan olevaa paria), niin se sekottaa koodissa sen kohdan jossa seuraavaks on ">" (tai "<").

sh1raz kirjoitti...

Sydämmiä ei hylätä IKINÄ :|... .'(... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

sh1raz kirjoitti...

Korjattu on (laittamalla kaikki alas) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!