torstai 3. toukokuuta 2007

Torstain typyt ja mies!

Sain Borat arvosteluni vamiiks B), joten laitetaan sen kunniaksi Borat itse päivän mieheksi ja päivän typyiksi kaksi hänen kanssaan rannalla poseeraavaa hottista =), FUCK YEAH B)! Melkein pitäis kyllä sensuroida tota kuva Tilttiä varten :o... nimittäin Boratin asu on aika paljastava :x, EHEHEHEHEHEEE :D! Joo mutta kyllä TOD kelpais olla Boratin housuissa (tai mitkä noi nyt onkaan :x... no Boratin kengissä sitten :D) tossa typyjen välissä =)!

Miksei noita ollu leffassa sen läskin huoran sijaan :'(... :D!

3 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

No TOD outoa ettei noita ollut leffassa :x... :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta khyllähän ne kuvanakin kelpaa :), mutta leffassa Boratin läheisyydessä... <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Nyt lähettämään vihaisia kirjettäitä Kazakstaniin :|... :'(... <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!

matsku84 kirjoitti...

Se miksei noita ollu leffassa oli kyllä vitsi ;), koska toi kuva on Cannesista jossa leffan maailmanensi-ilta oli ja jossa Sacha Baron Cohen kuljeskeli hahmossaan rannalla promoten leffaa :D! Mutta kyllä noilla tai vastaaville typyillä ois leffalle kymppi varmaan pamahtanu =)... :D! Miksei jotain yhtä hotteja typyjä ollut leffassa :'(... :D!

sh1raz kirjoitti...

11/10 ois pamahtanut <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D! No mutta Hulkki vaan ostaa DVD:tä extroineen <3... =)... B), FUCK YEAH :D!