sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Simpsoneita putkeen klo 13:30-17:40


Kappas, tänään tulee Subilta Simpsoneit klo 15:30 alkaen aina klo 17:40 asti. -Mitäs jaksoja on luvassa?
...

Sottajengi. Kaupungin koulu sotataan pahasti, ja keitäs muita siitä epäillään kuin lapsia. Ei kai Homerilla ja hänen kavereillaan ole osallisuutta tähän kammottavaan vandalismiin? - Vieraileva ääni: Cyndi Lauper.
...

Kirottu sunnuntai. Jalkapallokuume on iskenyt Homeriin, ja hän matkaa mestaruusotteluun. Mutta hän saakin panna kaiken kekseliäisyytensä peliin, kun ennakolta ostetut liput osoittautuvatkin väärennöksiksi. - Vierailevat äänet: Dolly Parton ja Rupert Murdoch.
...

Homerista Max. Homer päättää muuttaa nimensä, kun hänen kaimansa tv-sarjassa muuttaa luonnettaan.
...

Ystävänpäivälahjat. Kun Apu hukuttaa vaimonsa ystävänpäivälahjoihin, hän saa muut naapuruston miehet näyttämään tyhjäkätisiltä. Apu pitää panna järjestykseen! - Vierailevat äänet: Jan Hooks ja Elton John.
...

Ulvovat kilometrit. Homer antaa Margelle vahingossa ostamansa auton. Istahdettuaan ratin taakse Marge lumoutuu auton kiihtyvyydestä, ja hänessä pääsee valloilleen todellinen vauhtihulluus.
...

Oma huone. Lisa potee vakavaa stressiä jouduttuaan tilapäisesti jakamaan huoneen Bartin kanssa. Marge innostuu kuuntelemaan kännykällä täysin tuntemattomien puheluita.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kiva kuva!