keskiviikko 29. elokuuta 2007

BB alkaa tosiaan tänään <3, FUCK YEAH B)!


Jaa-a, mitäpä sitä kuvaan lisäilemään B), ihan rakastuneena täällä ollaan BB:hen =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D! Joo ja näky siellä jotain meihin/teihinkin liittyvää :x, no isompi kuva varmaan tarkentanee :saint:... :p... :D!


Joo eli meidät haluttaisiin BB:hen B), joten eiköhän ens vuonna sitten haeta =), FUCK YEAH B)/noH :x, no EN TOD ole hoitamassa "asioitani" (:p... :D) kameroiden kuvatessa :|, muuten voisi ehkä harkita :), mutta :'(... :p... :D! No mutta tänään siis tulee =), Hulkin varmaan/luultavasti sen kattoessa :x, no veikkaampa että se Hulkin "eräs kaveri" jonka luona Hulk on kattoo ton B), PAKOttaen Hulkinkin =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEeee :D! Ja jos/kun (=)... :D) niin tapahtuu B), niin veikkaampa että saatiin Hulkistakin 24/7 BB:n katsoja =), FUCK YEAH B)... :p... :D! Vielä kun sais Matskunkin jotenkin tota kattomaan =)... HMMMmm, niin, ekassa jaksossahan esitellään kaikki naiset alasti =), monien silikoni typyjen kuuluessa joukkoon B), sitä ei voi missata ;), EI TOD B)! Eli kaikki siis kattoo =), FUCK YEAH B)/noH :x, no eipä tainnu Matsku uskoa sanaakaan :'(, vaikka TOD totta se onkin B)... :whistle:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeeeee :D! No mutta :p...

Tontsa *IN LOVE with BB =)... :p... :D -kuva


...TÄNÄÄN toi siis tulee B), alastomien silikoni typyjen kanssa =)... :whistle:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEHEEEEeeeeeee :D!

Ei kommentteja: