lauantai 27. lokakuuta 2007

Lauantain typy!


Jahas, mistäs kyse on tällä kertaa B)?!?!? No typy on riisumassa yläosaa ollen valmiina hommiin =)., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta mitäs noi purkit ja muut shitit (:p... :D) tuolla oikein sitten on :x?!?!? No typy vaatii ensiksi että se pestään ja sitten rasvataan :'(, FUCK n... TOD YEAH :x, no khyllä TOD kelpaa toi rasvata B), ehkä jopa käyttäen omaa rasvaa kun saattaa oma rasvapurkki "hajota" kesken rasvaamisen :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!


Let the rasvaus begin B), jonka jälkeen sitten u know what ;), ellei oma "rasvapurkki" hajoa liian montaa kertaa ja ei jaksa enään :ashamed:... :'(, mutta tuskimpa :saint:... :whistle:... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Haa! Mähän tunnistin heti noi kaksoset (:D) B): Sehän on vanha tuttu Chrissy Moran tullut uudelle vierailulle =)! No mikäs siinä kun rasvausta ja "rasvausta" on tiedossa B), FUCK YEAH :D!

sh1raz kirjoitti...

Joo olihan toi mullakin tiedossa B), mutta ei huvittanu vaan sanoa :saint:... :whistle:... :ashamed:... :'(, u babe swot :$, joopS :p... :D!