tiistai 6. marraskuuta 2007

Tiistain typy!


Typyä taas pukkaa =), tällä kertaa sillä ollessa kortteja kädessä :x, WAHT :o... :p... :D! No eipä kuvasta mitään selviä :/... :'(, paitsi että hottis on kysessä =), mutta kysymällä selvis että "pane...", ihan panemista (:p... :D) on luvassa jos ton saa riisutuksi alastomaksi räsypokassa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta ei khyllä kovin hyvältä näytä :x, no täyskäsihän typyllä on :'(... Mutta, onneksi on "varapakka" piilossa hätätapauksia varten :saint:, nelosethan sen avulla vetästiin typyltä lähtiessä vaatetta pois B), seuraavalla kierroksella ehkäpä värisuora ja sitten..., no kaikenlaista jolla toi voitetaan ja "pan...", siis panot (:p... :D) voi alkaa =), FUCK YEAH B)/noH :o, no kestääkö muka sinne asti kun tommonen vaan riisuu itteään nokan edessä =)... :/... :ashamed:... :'(! No ei kai auta muu kun mummia vaan ajattelemaan :saint:... :ashamed:... :'(, FUCK YE..., joopS :p, EHEHHEEEeee :D!


Let the cheating :saint:, and grandma thinking :ashamed:, begin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Typyhän se tässä kusettaa kun sillä on ainakin 6 korttia kädessä :x!? No rangaistukseksi joutuu ottamaan viimeisenkin vaatekappaleensa pois ja paneskelu voi alkaa =), FUCK YEAH :D!

sh1raz kirjoitti...

Wa WA WAHT :o :o :o?!?!? En mä vaan huomannu (oikeasti) :ashamed:... :'(, mutta en khyllä ihmettekkään ku puolialaston typy on tossa <3, FUCK YEAH B)/noH :x, no sitähän saattais ajaa kolarin (tjs...) jos kadulla näkyis tommonen :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEeeeeee :D!