maanantai 19. marraskuuta 2007

Tulevan torstain South Park tuli katsottua

Katsoinpa tulevan torstain jakson tässä hieman etukäteen, sillä torstaina kuitenkaan pysty katsoa sitä aikasen nukkumaanmenon takia. Enpä mene spoilaamaan sitä teiltä, mikäli säästätte sen torstaille. -Mutta sen voin sanoa, että ihan hauska jakso on luvassa.
...

Tulevan torstain South Park jakso -kuva

4 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Hauskempiko kuin Two Days Before the Day After Tomorrow =)? Sillä musta se oli TOD LOiSTavin jakso aikoihin =), FUCK YEAH!

sh1raz kirjoitti...

Khyllä mun mielestä Erection Day oli parempi =), pitkään aikaan ole revenny yhtä paljon kun siinä kun huor4 roikku taksien välissä motkarityypin ajaessa haaroihin ja jäädessä siihen roikkumaan <3, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D! Mutta tosta ja muusta myöhemmin :)... :x, no sitten jos/kun tekee selosteet (ite voin tehä vaikka jossain vaiheessa) :saint:, kuhan toi uus Tilt nyt edes käynnistyy joskus :|... |O... :'(, joopS :p... :D! Mutta olihan toi Two Days Before the Day After Tomorrow:kin LOiSTava <3, mutta Erection Day ownas B), joopS :p... :D!

Hulk kirjoitti...

No, ööh. Oli siinä yks erityis hauska kohta, mutta saatte sitten itse nähdä.

matsku84 kirjoitti...

Joo oli Erection Daykin pitkästä aikaa hyvä, mutta 2DBtDaT (:D) onnistui olemaan vielä loistavampi kun se muistuttin niin paljon the Day after Tomorrowta =), FUCK YEAH! Kyllä kelpaa kun toinen toistaan loistavampia jaksoja satelee peräkkäin =)!