torstai 22. marraskuuta 2007

Uusi omatekoinen spontaani video, by matsku84!

Pari päivää sitten löysin hauskan ja koukuttavan, mutta vaikeahkoon pikkupelin nimeltään Rolling Madness 3D, joka on ilmainen moderni versio vuonna 1984 (loistava vuosi, by the way :D) ilmestyneestä pelihalliklassikko Marble Madnessistä, jossa pelaajan pitää vierittää marmorikuulansa erilaisten tasojen läpi. Muutaman intensiivisen peli-illan jälkeen lopulta läpäisin kaikki 6 tasoa putkeen (peliä ei voi tallentaa) ja päätin huvikseni pistää sen Youtubeeen, kun ei semmosta siellä vielä ole :P.

Yllättäen peli jatkuikin läpäisyn jälkeen alusta ja kerätyt pisteet säilyivät, joten pelasin game overiin saakka onnistuen läpäisemään sen vielä lähes 2 kertaa. Siksi jouduin nopeuttamaan videota aika paljon jotta se mahtuu 10 minuutin rajaan (enkä viitsinyt tehdä kahta osaa), mutta täyspitkä nopeuttamaton versio on ladattavissa FileFrontista.

YouTubeen saa vapaasti lähettää response -vastausvideon videooni, jos onnistuu voittamaan ennätykseni, mikä saattaa joillekin olla aika helppoa :P. Itse en ole koskaan ennen Marble Madnessia pelannut missään muodossa vaikka se julkaistiinkin kymmenille eri koneille. Samantapaisia pelejäkin olen vain muutamaa (demoa) testaillut, kuten Ballancea.

Rolling Madness 3D - Runthrough

Ei kommentteja: