maanantai 10. joulukuuta 2007

Maanantain "10. luukku" typy!


Joo semmonen idea (sen lisäksi että typyt vois ottaa Riemurasia kalenterista B)...) tuli että, noh, otsikko ja kuvahan kaiken kertoo :saint:, eli pistettäis luukut/päivämäärät näihin typyihin =), niin ihan vaan jouluna :D, nyt aina tietenkään :'(, tai mikseipä ainakin :), joo ei :|... |O... :'(, joopS :p... :D! No mutta siihen typyyn =), tai luukkuun :x, no repimään se -PIIP-:iin ton edestä :|... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Nonih, that's what I'm talking about =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo typyn khyllä kannattaa varoa vedessä "asuavia nälkäisiä petokaloja" (:p... :D), kohta saattaa nimittäin himoinen Tontsa petokala (:p... :D) hyökätä kimppuun ja "syödä typyn elävältä" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Mistäs sitä alottais :saint:, HMMMmmm :p... No palleroista vois alottaa =), josta sitten..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

1 kommentti:

matsku84 kirjoitti...

Heh :D! Hauska idea toi luukku, voishan sitä käyttääkin :)! Mutta parempi nimi musta ois esim. "Typykalenterin 11. luukku" tjs. Ja kyllä mä teidän sijassa tekisin kuten mä, eli en käyttäis noita riemurasian typyjä päivän typyinä (paitsi jos ette parempaakaan löydä netistä tai kokoelmastanne :'(, jota ongelmaa mulla ainakaan ei oo B)), koska nythän kaikki blogin lukijat voi käydä katsomassa sensuroimattoman päivän typyn tuolta riemurasiasta heti puolenyön jälkeen :/. Tuskin kovin moni pelkän läpän takia jaksaa tänne tulla samaa typyä katsomaan. Eri typy antais syyn tulla myös tänne käymään B). Niin ja sit jos ois kaikilla eri typyt kuin siellä, niin otsikko vois olla "MatoApinan typykalenterin 11. luukku", FUCK YEAH B)!