torstai 20. joulukuuta 2007

Typyjoulukalenterin 20. luukku!

Taasko typy yrittää itse avata luukkua sisäpuolelta :o? Eihän semmonen nyt käy päinsä :x! No onneksi apu on lähellä :saint:... :D!
Mutta eihän typy yritäkkään avata luukkua, vaan paketoida herkkujaan luukun suojassa :o! No kyllä TOD kelpaa auttaa solmun teossa :saint:, sillä samalla saa helposti suoritettua roppakaupalla cop-a-feeliä ;)... B)... =)... :D! Ja jos on siinä hommassa tarpeeksi taidokas B), niin paketin sulkeminen vaihtuu pian sen ja vähän muunkin auki repimiseen ja esille ottamiseen ja lopulta you know what:iin ;)... =)... :D! Ja sitten voidaankin taas pistää paketti uudestaan kasaan jotta, sen voi taas repiä auki ja sitten taas... :D! Jouluhan on hetkessä ohi :'(... :D!

1 kommentti:

sh1raz kirjoitti...

Sehän vaan riisuu noita pois että voi pukea mun ostaman joululahjan päällensä :saint:, syötävät MINI (:p... :D) bikinit sellaiset <3, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo sitten kun "ulkokuori" on syöty :saint:, niin ei muuta kun "sisäkuorta" syömään =), tai nuolemaan :p, niin ja tökkimään <3, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D!