perjantai 21. joulukuuta 2007

Typyjoulukalenterin 21. luukku!


Nonih, taas on aika avata luukkuja B), "T(ontsa)-Bag" tyyliin (:p... :D) niukkoja sellaisia =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta tartteeko tässä edes avata mitään :x, no eiköhän kaikkien mielikuvitus kerro mitä luukkujen alta paljastuu :saint:, mutta, no mitä sitä kuvittelemaan kun noi kerran saa auki B), joten ;)...


Nonih, that's what I'm talking about =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta pitää vaan olla varovainen hommissaan tuolla :x, WAHT :o?!?!? No kuten näkyy, parvekkeen reunalla ollaan ja jos alkaa liikaa riehumaan niin..., itQ :'(, joopS :p... :D!


Mutta sairaalassa ois ehkä sexyjä hoitaj(attar)ia =), FUCK YEAH B), HMMMmmm :saint:, joopS :p, EHEHEHEEeeeeee :D!

7 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Joo eipä tosiaan tarvi mitään availla =), sillä voin ilman mielikuvitustakin tuntea tankoni typyn kirkkoveneessä ;), koska se on siellä tälläkin hetkellä kiitos Crysis -pelin demosta pöllimäni (:D) nanopuvun "cloak" -moodin B)... :D! Aita tosin saattaa hajota kun valokuvaajan lähdettyä vaihdan "maximum strength" -moodiin B)... :/, mutta sitten vaan nappaan typyn kainalooni ja vaihdan "maximum armor" -moodiin ennen maahan mätkähtämistä B)... :D! Kyllä on hemmetin kätevä tää nanopuku tämmösissä arkisissakin "askareissa" B), EHEHEHEEE :D!

P.S. Tossa vielä pelin (ja demon) upea intro, jossa esitellään hienosti nanopuvun ominaisuuksia =)!

sh1raz kirjoitti...

Joo hyvä/cooli intro oli B), varsinkin tällä katottuna <3... :p... :D!

http://tinyurl.com/2ofldz

Typynki pysty blogaa tolla kätevästi/kätevämmin :saint:...

http://tinyurl.com/349o5g

matsku84 kirjoitti...

Mikset tee noista linckhejä (:D) :x?

sh1raz kirjoitti...

Emmä jaksa säätää :|... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

matsku84 kirjoitti...

No eihän siinä oo sen enempää säätämistä ku Tiltissäkään (paitsi Sulo Surffajalle (:D) kun se joutuu copy-pastettamaan klikkaamisen sijaan)...

sh1raz kirjoitti...

No en mä jaksa kahessa paikassa säätää :'(, ainakaan tommosia "turhuuksia" :|, joopS :p... :D!

sh1raz kirjoitti...

Edit. Noniin, tässä on linkityksellä noi jos TinyShit (:p... :D) päättää kusta joskus :|... :'(... :p... :D! Eli uusi 22 tuuman JÄRKÄKE näyttö ja typy blogaus JÄRKÄLE resolla =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

PS.Aint doing shit no FUCKING more :|... :'(... :p... :D... :|?!?!?

PPS.Niin tänne :p... :D!