keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Taas anime typyn tavoin nukkumaan. Eri typy tosin

Taas sitä mennään anime typyn tavoin nukkumaan kuten viime torstaina 30.08.07 tuli kans tehtyä, tosin silloin oli eri typy, mutta sama asetelma -käppyrässä sängyllä ilman peittoa. -Viimeksi heitin typerää läppää, että voisin olla anime poika ja vähän... -Eipäs toisteta typerää läppää. -Eipä sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

Viime torstain anime typy -kuva

Kukko ei kieu tänään aikasta herätystä, mutta...


Ööh :/. -Onpa järkevä otsikko. -Joops, mutta huomenna ei tosiaan tarvitse herätä kauhean aikaseen, mutta silti vois pistää kioskin kiinni tältä päivältä ja painua nukkumaan.
...

Kukko vaan seisoo (sama englanniksi)
-The Cock just stands... -Ehhe-heee :D.

(Top Gear)


Kaahailukisa kanoottia vastaan. Tässä jaksossa tutustutaan Jaguar XK Coupen ominaisuuksiin sekä kilpaillaan kanoottia vastaan vaikeissa ajo-olosuhteissa jäätiköllä. Juontajat tekevät myös visiitin paikallisradioon. Studiossa vieraana on Kauhukeittiö-sarjasta tuttu Gordon Ramsay. BBC:n tuottama brittiläinen autosarja, jossa esitellään moottorialan uutuuksia sekä testataan niitä.
...

Ite en ajatellu katsoa, mutta eikös Tontsa ainakin viimeksi blogannut tämän, niin oletin että se kuuluu näihin vakkari TV-sarjablogauksiin ja päätin sit pistää.

Pieni huomio vain

Tosiaan aika samassa asennossa Tontsa ja Brooke tossa. Kädet samalla tavalla ylhäällä. Brooke tosin nojaa hieman takaviistoon, mutta muuten noi kädet tekee asennosta saman.

-Typerä pikku huomio, jonka olisi voinut jättää blogaamatta, mutta mikäs siinä kun blogauksia kertyy.

Mistä muokattu?


Tollasesta kuvasta muokkasin tälläkertaa ton Kaunarihahmon. On muuten samalla tavalla vasen käsi pystyssä Tontsalla tossa kuvassa ku sillä Brookella siinä kuvassa, minkä muokkasin. -Pitääkin yhdistää kuvat paintissa ja blogata erikseen.

Vai että Brooke tänään?


Tälläkertaa on uusi kuva käytössä -siitä sitten erillinen blogaus, että mikä kuva. -Brooken tytär on tainnut enemmän tulla isäänsä. Muuten yrittää matkia äitinsä tyyliä -vaatteet, kampaus, mutta naamavärkki on khyl isukin perimää.
...

OK. -Jutun taso lässähti nyt pohjamutiin :ashamed:...:D.

Tänään ollaan *fanfaarit* (:p... :D): Brooke!


Joo sepä hottis se B)... :p... :D, eli ei muuta kun "piirtämään" (lähinnä khyllä muokkaamaan) sen naama mun naaman päälle tai toisinpäin tai jotain sellaista shittiä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo voisikin jatkossakin aina erikseen blogata kuka oon =)... :p... :D, paitsi jos ite piir... muokkaan :)... :'(, joopS :p... :D!

Brooke ollaan tänään -kuva!


Voisikin mennä iskemään miehiä B), varsinkin Ridgeä =), FUCK YEAH B)/noH :x, no EN TOD :|, EHEHEHHEEEEeeeeeee :D!

Enpä sittenkään vielä tänään yöksi kämpille

Tänään vaan vien sinne muutamia tavaroita lisää, perjantaina vasta menen yöksi ja vien telkun samalla. Nyt tosin tuli pakattua eka erä DVD leffoja mukaan, mutta ne sit odottaa siel pahvilaatikkoon pakattuna perjantaita, kun saan sen telkun ja DVD soittimen -eikä saa unohtaa digiboxia -raahattua sinne.

Kuka Kaunarihahmo tänään?


Siinä on nyt ruksattuna ne, jotka on jo käytetty. Kukas on seuraava Kaunarihahmo jota rupean muokkailemaan?
...

Whose gonna be next =).

Päivän typy

Kun huonekalut ja muut on kannettu ähellyksellä uuteen kotiin, ähellys ei suinkaan lopu siihen. Sitten täytyy hyödyntää muutamia huonekaluja, kuten esim. tuolia, kun äheltää kauniin muuttoavun kanssa palkitessaan hänet avun annosta. -Tollasen ku saiski auttamaan muutossa :p. -No chance in hell :ashamed:...:/...:D.

Typyyn johtava, muuttoaiheinen blogaus

Tänään joudun sit tosiaan taas raahaamaan kaikenlaista kalustoa uuteen kämppään ja siinä taatusti sitten tulee ihan hemmetin väsy olo kaiken sen kantamisen jälkeen.

-No miten tämä johtaa typyyn, se selviää sitten seuraavaksi päivän typyssä.

Typy saa nyt hieman vielä odotella

Tänäänhän on taas minun vuoroni pistää päivän typy, mutta se saa nyt vielä hetkisen odottaa vuoroaan. Blogaan vielä jotain siihen väliin ennen sitä. -Mitä, kattoo sit ku päästään seuraavaan blogaukseen asti. -Voisinki pakata typyjä tolleen pahvilaatikoihin ja tuoda kämppiksen huomaamatta aina niissä..., -ööh :/. Aika tosi huono läppä :ashamed:...:D.

Tänään C.S.I.:n Gil Grissom. -Siis pelkkä Grissom


Edellispäivänä vihjailin, että aina keskiviikkoisin voisin olla joku C.S.I. hahmo ja tänään sit olen suosikkihahmoni Gil Grissom -tai siis pelkkä Grissom. -Aika hemmetin hyvin muuten istuu mun kasvot tohon Grissomin kasvoihin. -Melkein kuin kaksi marjaa. Nenä ja kulmakarvat ei oikein täsmää.