sunnuntai 20. tammikuuta 2008

24:ssa tänään :)!


Joo unohtu kokonaan viime viikolla blogata tästä :(... :whistle:... :'(, no ei jaksanu blogata :ashamed:, mutta eipä nää mitään kuolemanvakavia (:p... :D) selostuksia ole :saint:, joten..., joopS :p... :D! No mutta tämmöstä olis tänään sitten luvassa :)...

Kausi 6, jakso 4/24: 09:00 - 10:00.
Fayedin todelliset päämäärät alkavat selvitä. Jack saa tiedon nuoren terroristin panttivankina olevasta Wallacen perheestä. Kaikki eivät katso hyvällä, kun Assadille tarjotaan operaatiossa erikoisasemaa.


Joo hyvältä kuulostaa =), mutta myös siltä tutulta :/ (joku kymmenen jaksoa kun oon jo nähny B)... :p... :D), joten ehkä sivusilmällä vois tätä katella :), kattoo :saint:... Joo jotain toista katottavaa khyllä löytyy jo tälle hetkelle B)... :x, no ne kausitiedot voi taas varmistaa IMDb:stä ja TV.comista :saint:, FUCK YE..., joopS :p... :D!

Jack Bauer -kuva (joka vois melkein olla päivän extra makee kuva B)... :p... :D)!


Nyt pitää khyllä jatkossa muistaa blogata nää :|... :x, no muuten Bauer saattaa tulla kiduttamaan :'(, joka khyllä kelpais yhessä suhteessa :o, no jos Kim Bauer tulis "kiduttamaan" *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Ei kommentteja: